понеділок, 17 грудня 2012 00:00

У "Сімейній аптеці" консультує дерматолог

Автор: фото з архіву Сімейної аптеки
  Усі препарати, які надходять на полиці ”Сімейної аптеки”, проходять багаторівневий контроль. В аптеці провізор переглядає кожну упаковку
Усі препарати, які надходять на полиці ”Сімейної аптеки”, проходять багаторівневий контроль. В аптеці провізор переглядає кожну упаковку

— Велика частка сімейного бюджету йде на ліки, — говорить львів'янка 40-річна Тамара Грех. — Моя мама уже багато років страждає на гіпертонію. Я купую імунозміцнювальні препарати для дітей і себе. В останні роки вибрала "Сімейну аптеку". Тут завжди великі знижки, повний асортимент, якісні ліки. Крім того, спеціалісти радять, що вибрати, роз'яснять дію кожного препарату та як його вживати. Підказують, що найкраще приймати для профілактики, наприклад, у зимовий період. Що корисніше для моїх батьків чи дітей.

"Сімейна аптека" працює на Львівщині понад 10 років. Це одна із найбільших аптечних мереж в області.

— Купую там не лише ліки. Те, що інші беруть на базарі, я — в аптеці. Це лікувальна косметика, дитячі шампуні, мило, креми, вітаміни та харчування для дітей. Якщо нам потрібні рідкісні ліки, яких ніде нема, ми телефонуємо на довідку "Сімейної аптеки" і їх на замовлення привозять.

Родина Грех має накопичувальну дисконтну картку "Сімейної аптеки". Для матері  Тамари, пенсіонерки, є постійна знижка — 7%.

— Усі препарати, які потрапляють на полиці нашої аптеки, проходять кількарівневий контроль, — розповідає завідувачка "Сімейної аптеки" Лілія Ширій. — Кожен препарат має сертифікат якості. Крім цього, уже в аптеці ми переглядаємо кожну упаковку — на предмет пошкодження і терміну придатності. Не продаємо препаратів, якщо за кілька днів закінчується їх термін вживання.

"Сімейна аптека" постійно розширюється. У Львові за адресою просп. Свободи, 5 працює найбільше відділення мережі. На двох поверхах закладу розташовані медикаменти, косметика, засоби гігієни, дитяче харчування.

— Є великий перелік препаратів, які вимагають спеціальних умов зберігання. Їх не можна тримати на полицях чи в шухлядах, бо можуть зіпсуватися, — додає провізор. — "Сімейні аптеки" розміщені у просторих приміщеннях. Маємо спеціальне холодильне обладнання, щоб ліки зберігалися в належних умовах.

Також в аптеці на просп. Свободи, 5 приймає лікар дерматолог, який безкоштовно консультує не лише стосовно лікування шкіри, а й дає поради з догляду. Тут регулярно проводять акції від провідних косметичних марок — Caudalie, Vichy, Avene.

Адреса: м. Львів, просп. Свободи, 5.

Довідка, замовлення, доставка за тел.: 0(32)232 03 03.

Зараз ви читаєте новину «У "Сімейній аптеці" консультує дерматолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути