пʼятниця, 17 листопада 2017 05:25

У санаторії "Трембіта" можна лікуватися й відпочивати

Автор: фото надане санаторієм ”Трембіта”
  У лікувальний комплекс ”­Трембіта” приїжджають із хворобами органів дихання, опорно-рухового апарату, шлунково-кишкового тракту, порушеннями обміну речовин
У лікувальний комплекс ”­Трембіта” приїжджають із хворобами органів дихання, опорно-рухового апарату, шлунково-кишкового тракту, порушеннями обміну речовин

— У мого сина — гайморит. Боролися з ним два роки. Лікарі виписували таблетки, уколи. Порадили поїхати на процедури в санаторій у Карпати. Але все відкладали. То часу не було, то грошей, — розповідає 35-річна Юлія Коновалова. — Згодом лікарі наполягли й ми обрали оздоровчий комплекс "Трембіта".

Карпати — ідеальне місце для оздоровлення. Завершити лікування гаймориту за оптимальну ціну можна в затишному оздоровчому комплексі "Трембіта" у селі Велятино Хустського району на Закарпатті. Сюди також приїжджають із хворобами органів дихання, опорно-рухового апарату, шлунково-кишкового тракту, порушеннями обміну речовин.

— Ми поїхали в "Трембіту" влітку. В спеціально обладнаному приміщенні синові робили інгаляції. Саме це допомагає при гаймориті. Також лікувалися термальними водами, які є недалеко від оздоров­чого комплексу, — розповідає Юлія Коновалова.

У санаторії можна безкоштовно й досхочу грати в настільний теніс чи більярд. Також тут є тренажерний зал та вай-фай. Юлія з сином жили в двомісному стандарті. Є ще "Економ", "Напівлюкс" — двокімнатний і однокімнатний, а також номер "Люкс".

— У нашому номері були телевізор і холодильник. Своя ванна кімната. Гаряча вода постійно. Окрім всіх переваг, тут ще й годують тричі на день. Мій син навіть поправився трохи. Адже страви різноманітні, на будь-який смак. Він любить рибу, а там її готували за різними рецептами. А ще нас здивували розвагами. На території санаторію організували бульбашкове шоу і виступ клоунів. Синові дуже сподобалося, — говорить Юлія.

Санаторій "Трембіта" розташований поблизу видатних місць Закарпаття. Тому відпочивальники можуть влаштувати собі екскурсію. Юлія з сином їздили в Долину нарцисів та на страусину ферму. Неподалік також є туристичне селище Шаяни, оленяча ферма в місті Хуст, село Іза, де можна придбати вироби з лози. Взимку тут можна кататися на лижах і сноубордах, а влітку — засмагати на шезлонгах чи ловити рибу. Незалежно від пори року, відпочинок у санаторії "Трембіта" завжди буде вдалий.

На території "Трембіти" також є окремий комплекс "Лісова казка". Оселитися можна в центральному корпусі чи в дерев'яних котеджах із каміном. Є відкритий басейн, альтанки, мангал, сауна, ресторан.

Закарпатська обл., Хустський р‑н, село Велятино, ­оздоровчий комплекс "Трембіта". Детальна інформація за тел. 0(96) 934 17 42

www.trembita.in.ua

Зараз ви читаєте новину «У санаторії "Трембіта" можна лікуватися й відпочивати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути