пʼятниця, 13 квітня 2018 05:35

У санаторії "Трембіта" легко худнути

Автор: ФОТО надане санаторієм ”Трембіта”
  У санаторії "Трембіта" цьогоріч додали нові лікувальні процедури: вакуумний масаж, різноманітні обгортання для тіла
У санаторії "Трембіта" цьогоріч додали нові лікувальні процедури: вакуумний масаж, різноманітні обгортання для тіла

— Наша сім'я з весни купує путівки на відпочинок та оздоровлення влітку. Чоловік на будівництві працює, тож має проблеми з хребтом. Я на астму хворію. В сина того року гастрит виявили через неправильне харчування в школі. Також переживає за висипання на шкірі. Тож "лінивий" відпочинок на морі нам не підходить, потрібна ще й допомога лікарів, — розповідає 36-річна Олена Тригубець із міста Стрий на Львівщині.

Сім'я обрала путівку до оздоровчого комплексу "Трембіта" в селі Велятино Хустського району на Закарпатті. Сюди приїжджають із хворобами органів дихання, опорно-рухового апарату, шлунково-кишкового тракту, порушеннями обміну речовин.

— На Закарпатті — м'який клімат. Тепло, як у південних областях України, й надзвичайно свіже гірське повітря. Тут ще й дешевше, ніж на закордонних курортах. Тому вирішили пролікуватися упродовж трьох тижнів. Саме стільки лікарі рекомендують часу для повноцінного відпочинку.

У санаторії цьогоріч додали нові лікувальні процедури: вакуумний масаж, різноманітні обгортання для тіла, суху вуглекислу ванну.

— Нам із сином обом показані сухі вуглекислі ванни. Як пояснював лікар, під дією цих ванн через шкіру всмоктується СО2, який діє заспокійливо, втамовує біль, має протизапальну та протиалергійну дії. Після курсу лікування спостерігається стійке зниження тиску, покращується робота серця, загоюються виразки, виводяться токсичні речовини з організму.

Санаторій "Трембіта" розташований поблизу видатних місць Закарпаття. Тому відпочивальники можуть поїхати на екскурсію в Долину нарцисів і відвідати страусину ­ферму. Неподалік є туристичне селище Шаяни, оленяча ферма в місті Хуст, село Іза, де продають вироби з лози. Взимку тут можна кататися на лижах і сноубордах, а влітку — засмагати на шезлонгах або ловити рибу.

— В санаторії також планую схуднути. Три тижні правильно й різноманітно харчуватимуся. Знайомі розповідали, що тут смачно готують і рибу, і м'ясо. У меню є великий вибір круп і овочів, на десерт подають свіжі фрукти. Також через день збираюся робити антицелюлітні обгортання. Минулого року теж на відпочинку так робила, й мої об'єми зменшилися на 10 сантимет­рів, — розповідає Олена.

У санаторії можна безкоштовно й досхочу грати в настільний теніс або більярд. Також тут є тренажерний зал і вай-фай. Олена з чоловіком і сином замовили "Напівлюкс". Ще є пропозиції "Економ", "Двомісний стандарт", "Напівлюкс" — двокімнатний і однокімнатний, а також номер "Люкс". На території "Трембіти" також розташований окремий комплекс "Лісова казка". Оселитися можна в центральному корпусі чи в дерев'яних котеджах. Є відкритий басейн, альтанки, мангал, сауна, ресторан.

Закарпатська обл., Хустський р‑н., село Велятино, оздоровчий комплекс "Трембіта".

Детальна інформація за тел. 0(96) 934 17 42

www.trembita.in.ua

Зараз ви читаєте новину «У санаторії "Трембіта" легко худнути». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути