понеділок, 11 грудня 2017 00:30

"У санаторії "Червона калина" дихала бджолино-медовим повітрям"

Автор: ФОТО надані санаторієм ”Червона Калина”
  Санаторій ”Червона калина” розташований у сосновому лісі на березі озера. У закладі лікують хвороби дихальної та нервової системи
Санаторій ”Червона калина” розташований у сосновому лісі на березі озера. У закладі лікують хвороби дихальної та нервової системи

Підводний душ знімає спазм судин

— Збираюся у грудні до санаторію "Червона калина" на Поліссі. Він один з небагатьох в Україні обладнаний так, що і в холодну пору року там є всі умови для відпочинку, — каже 49-річна Ніна Коваль зі Львова. У закладі відпочиває вже четвертий рік поспіль.

Санаторій "Червона калина" розташований у сосновому лісі. На території площею 26 га є майже 500 видів рослинного і тваринного світу. Крім соснового лісу, п'ять гаїв — калиновий, вишневий, горобиновий, бузковий і дубовий. Виноградна алея, алея сакури й алея дерева гінк­го. Цьогоріч висадили магнолієвий сад. До закладу їдуть позбутися хвороб дихальної та нервової систем. Також лікують органи руху, серце, судини та шлунково-кишковий тракт.

Ніна Олексіївна востаннє була в санаторії минулого літа з 24-річною дочкою.

— Намагалися тоді оздоровитися максимально. Для покращення загального стану організму та схуднення ходили в сауну з відварами лікарських трав. Під час процедури з організму видаляються шлаки, токсини, солі важких металів. Також приймали підводний душ-масаж і душ Шарко. Вони активно впливають на тонус кровоносних судин, заспокоюють і знімають спазми.

— Перед тим я часто хворіла на бронхіт. У санаторії "Червона калина" дихала бджолино-медовим повітрям із вуликів. Про кашель забула на півроку. Дочка пила джерельну воду та приймала грязьові ванни з білої та блакитної глини. Схудли на 3 кілограми, хоча п'ять разів на день збалансовано харчувалися.

Для високоякісного провадження лікувального процесу в санаторії працює клініко-діагностична лабораторія із сучасним медичним обладнанням.

В оздоровниці високо розвинені традиційна й нетрадиційна медицина. Пацієнтам пропонують лікування п'явками, вживання структурованої води, оздоровлення пророщеною пшеницею, лікування органів дихання та серцево-судинної системи в соляній кімнаті.

У "Червоній калині" є власна пасіка. З ранньої весни до пізньої осені тут практикують апітерапію — лікування бджолами та їхньою енергетикою, що гармонізує всі системи організму, нормалізує природні біоритми. Лежання в будинку над вуликами допомагає при захворюваннях нервової та дихальної систем, хворобах органів руху й опори, психосоматичних патологіях.

— Подобається, що все тут продумано. У негоду пройти на всі необхідні процедури можна не виходячи на вулицю. На території є озеро, в приміщенні — критий басейн. Усі вечори організовані: проводять концерти, дискотеки, авторські вечори митців. Із будь-яких питань можна звернутися до директора санаторію. Відгукується на всі прохання та пропозиції.

На території санаторію можна поплавати в озері та порибалити, відпочити в альтанках. Для дітей обладнаний живий куточок, де можна подивитися на косуль.

Україна, Рівненська обл., Рівненський р‑н, с. Жоб­рин, вул. Лісова, 1, санаторій "Червона калина". Тел./факс цілодобово: 0(362) 67 00 61, 61 84 80, 61 84 85, 0(97) 73 6 0 0 98

е-mail: [email protected]

www.chervona-kalina.rv.ua

Зараз ви читаєте новину «"У санаторії "Червона калина" дихала бджолино-медовим повітрям"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути