Ексклюзиви
пʼятниця, 05 квітня 2019 05:30

У санаторій "Трембіта" їдуть набиратися сил

  Санаторій "Трембіта" розташований поблизу підніжжя вулканічної гори Кругляк. Недалеко протікає річка Тиса
Санаторій "Трембіта" розташований поблизу підніжжя вулканічної гори Кругляк. Недалеко протікає річка Тиса

— Після зими завжди відчуваю слабкість, — каже 45-річна Олена Сенчишин з міста Славута Хмельницької області. — Швидко втомлю­юсь за день, болить голова, немає сил ні на що. Кілька років тому діти подарували на День народження путівку в санаторій "Трембіта" у селі Велятино Хустського району на Закарпатті. Відтоді їжджу туди кожної весни.

Санаторій розташований поблизу підніжжя вулканічної гори Кругляк. Недалеко протікає річка Тиса. Гірське повітря і неймовірні пейзажі позитивно впливають на організм і нервову систему.

— На Закарпатті повітря стає м'яким ще з ранньої весни. Таке тепло буває хіба на півдні України, але тут ще й надзвичайні краєвиди. Ціна значно дешевша, ніж на закордонних курортах. Купую путівку завжди на три тижні. Саме стільки лікарі рекомендують для повноцінного відпочинку.

У санаторій "Трембіта" приїжджають люди з хворобами органів дихання, опорно-рухового апарату, шлунково-кишкового тракту. Є ще й оновлені процедури: вакуумний масаж, різноманітні обгортання для тіла, сухі вуглекислі ванни.

— Лікарі санаторію обстежили мене і знайшли порушення обміну речовин. Через це піднімався тиск, боліла голова і була постійна втома. Приписали шаянську мінеральну воду. Як почала пити, то відразу відчула себе краще, сили додались, — розповідає Олена Володимирівна.

Поблизу санаторію "Трембіта" є видатні місця Закарпаття. Відпочивальники можуть поїхати на екскурсію в долину нарцисів і відвідати страусину ферму. Неподалік є туристичне селище Шаян, оленяча ферма в місті Хуст, село Іза, де продають вироби з лози. Взимку тут можна кататися на лижах і сноубордах, влітку — засмагати на шезлонгах або ловити рибу.

— Я люблю нові враження. Відчуваю себе енергійнішою та бадьорішою. На Закарпатті є на що подивитися. А санаторій "Трембіта" розташований так, що до всіх принад недалеко. Тому я старалася всюди бути і все побачити. Найбільше сподобалася долина нарцисів. Вона прекрасна навесні. А ще заїхала в село Ізу, накупила виробів з лози, щоб подарувати дітям, у нас такого не купиш.

До термальних вод є безкоштовний трансфер. Популярним також є водолікування — відпочивальники п'ють з бювету мінеральні води "Шаянську №4", "Шаянську №242", "Драгівську". Гості санаторію можуть скористатися сауною, басейном, тренажерним залом, мангалом. Є безкоштовний інтернет.

Закарпатська обл., Хустський р‑н, село Велятино, оздоровчий комплекс

"Трембіта".

Детальна інформація

за тел. 0(96) 934 17 42.

Зараз ви читаєте новину «У санаторій "Трембіта" їдуть набиратися сил». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути