Ексклюзиви
четвер, 15 квітня 2021 05:05

Трав'яний комплекс усуває біль при геморої

Автор: ФОТО Надала Тетяна Павлівна Радіонова
  Тетяна Павлівна Радіонова виготовляє натуральні трав’яні засоби від різних недуг
Тетяна Павлівна Радіонова виготовляє натуральні трав’яні засоби від різних недуг

— Із зими мучився закрепами. Списував то все на святкові застілля, бо їв надміру й усе підряд. Спробував унормувати харчування, але проблема нікуди не ділася. Коли пішов на огляд, то шокували діагнозом геморой, — говорить 57-річний Андрій Кущев із Вінниці.

— За рекомендацією знайомого не гаяв часу та звернувся до травниці Тетяни Павлівни Радіонової. Її натуральні рослинні засоби знищили геморой.

При цій недузі переповнюються кров'ю венозні сплетіння в зоні заднього проходу. Вони збільшуються, виникає запалення. Спершу турбує дискомфорт, із часом — біль під час випорожнення.

— Часті закрепи, проноси та нерегулярні походи в туалет свідчать про серйозні порушення в організмі, — розповідає травниця Тетяна Павлівна Радіонова. — Дискомфорт, біль у задньому проході, свербіж — ознаки геморою. Вирішувати проблему слід одразу, інакше недуга посилиться і перейде в гостру фазу. Тоді додадуться кров'яні виділення, може виникнути потреба в операції. На цьому етапі оздоровлення займе більше часу, сил і грошей.

Тетяна Павлівна Радіонова радить застосовувати засоби від геморою на основі цілющих трав і коріння. Комплекс складається із мазі для зовнішнього застосування та еліксиру для прийому всередину. Засоби знімають запалення, сприяють зменшенню кров'яних вузлів, усувають біль при випорожненні.

— Якщо недуга спричинена закрепами, раджу ще приймати збір із трав і коріння від коліту. Він має м'яку послаблювальну дію, нормалізує роботу кишківника. Покращення відчуєте в перші дні застосування. А тривалий оздоровчий ефект настане після курсу прийому трав'яних засобів.

Комплекс виготовлений із натуральних складників, не має побічних дій, не викликає звикання.

— Мої засоби допоможуть уникнути прийому антибіотиків і гормональних, що можуть негативно впливати на інші органи, — каже Тетяна Павлівна Радіонова. — Завдяки травам не доведеться робити операцію. Тим паче, люди часто звертаються по допомогу навіть після хірургічного втручання. Мій натуральний комплекс бережливо відновить здоров'я, надасть тривалий ефект і дозволить жити без болю.

Засоби Тетяна Павлівна Радіонова відправляє поштою по всій Україні.

Більше інформації про натуральні трав'яні засоби для боротьби з демодекозом, простатитом, герпесом, псоріазом, грибком, гайморитом, гемороєм, парапроктитом, артрозом, остеомієлітом, трофічними виразками, рожистими запаленнями, пролежнями, целюлітом, зайвою вагою, старінням шкіри обличчя і шиї та багато іншого можна знайти на офіційному сайті Тетяни Павлівни Радіонової.

www.travnik.kharkiv.ua

0(97) 925 73 97, 0(66) 044 08 98

Зараз ви читаєте новину «Трав'яний комплекс усуває біль при геморої». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути