понеділок, 11 січня 2021 05:05

Трав'яний комплекс м'яко та надійно позбавляє геморою

  Тетяна Павлівна Радіонова виготовляє натуральні трав’яні засоби від різних недуг
Тетяна Павлівна Радіонова виготовляє натуральні трав’яні засоби від різних недуг

— Багато часу мучилася з гемороєм. Не звертала на нього уваги. Думала, що це нестрашно й несерйозно. Спершу з'явився біль при походах у туалет, тоді додався дискомфорт у задньому проході. Послаблювальні пігулки помагали, але не хотіла приймати їх постійно. Боялася, що виникне залежність, — каже 54-річна Дарина з Одеси, прізвища не вказує.

— Коли вже несила стало терпіти, розказала сусідці про свою біду, — продовжує. — Та порадила засоби на основі трав Тетяни Павлівни Радіонової, які колись приймав її чоловік. Хоч він мав складнішу форму, ніж я, бо вже дійшло до кровотеч, але йому помогло.

Геморой розвивається через закрепи, брак овочів і фруктів у раціоні, а також ожиріння, вагітність і малорухливий спосіб життя. Виникає, коли тонус судин у прямій кишці знижується, порушується циркуляція крові. З часом це може призвести до кровотеч при випорожненні.

— Люди нерідко скаржаться на часті закрепи, проноси та нерегулярні походи в туалет. Чекають, коли минеться. Бо списують на неправильне харчування, особливо після свят. Але це ознаки серйозних порушень в організмі, — розповідає травниця Тетяна Павлівна Радіонова. — Біль у зад­ньому проході, свербіж і випадання гемороїдальних вузлів є симптомами геморою. Сама ця проблема не розсмокчеться, а з часом лише посилюватиметься, не даватиме повноцінно жити. Як тільки відчули перші ознаки, одразу розпочинайте боротьбу із недугою.

Тетяна Павлівна радить застосовувати свій натуральний трав'яний комплекс від геморою. Засоби містять цілющі рослини та коріння, які м'яко та надійно допомагають позбутися хвороби.

— Цей комплекс виготовлений за старовинною рецептурою моєї сім'ї. Складається з мазі для зовнішнього застосування та еліксиру для прийому всередину. Значне полегшення настає вже після першого використання. Зменшуються біль і свербіж. А після повного курсу прийому зникають біль, свербіж, кровотеча. Якщо недуга через закрепи, то раджу додатково взяти збір трав і коріння від коліту. Має послаблювальну дію, а головне — налагоджує випорожнення, нормалізує роботу кишківника.

Свої засоби Тетяна Павлівна Радіонова відправляє поштою по всій Україні.

Інформацію про натуральні трав'яні засоби для боротьби з псоріазом, демодекозом, герпесом, оперізуючим герпесом, грибком, простатитом, циститом, гемороєм, парапроктитом, артрозом, остео­мієлітом, трофічними виразками, пролежнями, целюлітом, гайморитом, бронхітом, зайвою вагою, старінням шкіри обличчя та шиї і багато іншого можна знайти на офіційному сайті Тетяни Павлівни Радіонової www.travnik.kharkov.ua.

0(97) 925 73 97, 0(66) 044 08 98

Зараз ви читаєте новину «Трав'яний комплекс м'яко та надійно позбавляє геморою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути