пʼятниця, 26 листопада 2010 08:45

Структурована вода оздоровлює організм

"80 відсотків хвороб виникають через погану воду, — каже 71-річний Михайло Курик, професор столичного Інституту екології людини. — Вода — це не лише хімія і мікробіологія, а й енергетика. Оскільки людина є частиною природи, нам необхідна поверхнева проточна вода, яка бачить день і ніч, взаємодіє з енергією Землі та Сонця. У річках вода вільна, повна енергії. В Україні чистої структурованої води немає, її можна знайти хіба що у горах Тибету".

Молекула води має інформаційно-енергетичну будову. Вона здатна набувати властивостей того, чого торкається. Ліки готують, розводячи малі дози у великій кількості рідини.

— Доки вода доходить по трубах до квартири, вона встигає забруднитися бактеріями, іржею і набратися негативної інформації. Ми "запаковуємо" її в труби з різними поворотами, від чого вона втрачає природну енергетику.

Учений радить не пити воду з-під крана. Каже, її треба кип'ятити, заморожувати і пити талою. Тоді вона за кімнатної температури зберігає структуру льоду протягом 8 год.

— Вода губить енергетику й після механічної фільтрації. Вона втрачає усі природні якості, спотворюється і нічого не пам'ятає. Хоча й відповідає показникам хімії та мікробіології. Після будь-якої фільтрації воду треба пропускати через пристрій, у якому вона контактує із природними корисними мінералами. Вони додатково структурують її. Наприклад, кремній. Добре фільтрувати воду через кераміку.

Структурована вода добре засвоюється, відновлює енергетичну систему людини, нормалізує обмін речовин

Дуже важливо для організму пити воду з природною енергетикою. Коли людина народжується, в організмі задається співвідношення клітинної та міжклітинної води. Внутрішня — найцінніша. Якщо людина п'є воду, яка відповідає внутрішньоклітинній, вона має стабільне здоров'я.

Структурована вода виводить токсини, нормалізує обмін речовин, подовжує життя. Таку здавна називали "живою".

Існують кілька способів структурування води. Популярною є "китайська кружка", виготовлена за нанотехнологіями. Розроблені також структуризатори води, які прискорюють її по спіралі. Всередині містять природну структуровану воду або мінерали. Вони здатні повертати поганій воді втрачену енергію.

— Ми дослідили реакцію організму на структуровану воду й виявили, що вона добре засвоюється, відновлює енергетичну систему людини, нормалізує обмін речовин, — говорить Михайло Курик. — Крім цього, така вода підвищує захисні функції, стимулює роботу всіх органів людини, уповільнює процес старіння. Якщо пити її щодня, можна зберегти здоров'я на довгі роки. До речі, в Україні вже існують підприємства, які використовують структуровану "живу" воду у виробництві продуктів харчування.

Зараз ви читаєте новину «Структурована вода оздоровлює організм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути