понеділок, 11 листопада 2019 06:45

Шершаві руки пом'якшують крохмалем

— Від гарячих батарей у кімнаті сохнуть руки. Стали шершавими та лущаться, — розповідає Олена Шевельова, 38 років, із Бердичева Житомирської області. — Начальниця підказала зробити крохмалеву маску. Я в житті не додумалася б, що цей рипучий порошок може пом'якшити руки.

Заливає склянкою води 1 ч. л. крохмалю. Додає по 1 ч. л. рідкого меду та олії. Наносить на шкіру рук. Коли висохне, робить ще один шар. Змиває за 15 хв.

— Цією маскою можна мастити не тільки руки. Корисна для ліктів, колін і п'ят. Так само як і картопляна маска.

Розводить у літрі теплої води 1 ст. л. гліцерину і 1 ч. л. нашатирного спирту. Тримає там руки 10 хв. Готує маску із двох теп­лих зварених у кожушках картоп­лин, 2 ч. л. лимонного соку та 1 ст. л. олії. Наносить товстим шаром на руки, загортає їх целофаном на 15 хв. Змиває теплою водою.

— Оновити шкіру рук допоможе лимон. Треба змішати склянку сметани з одним жовтком і соком лимона. Вирізати два шматки марлі розміром із руку й скласти в два шари. На неї покласти приготовану суміш і прикласти до шкіри. Компрес накрити целофановою плівкою та рушником на 20 хвилин. Руки помити теплою водою й змастити зволожувальним кремом.

Зараз ви читаєте новину «Шершаві руки пом'якшують крохмалем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути