четвер, 18 лютого 2010 20:14

"САМРИТИ" — інститут саморозвитку людини

Наш співрозмовник — голова правління Інституту саморозвитку людини "Самрити" — Максим Валентинович Колесніченко, автор Програми терапії роду.

Розкажіть, будь ласка, що таке Програма терапії роду. Який її зміст?

— Програма терапії роду — результат багаторічних зусиль і пошуків на тему усунення різних психологічних травм, пов"язаних із недостатньою увагою і турботою з боку роду. Рід у нашому контексті — загальне збірне поняття, включає всіх родичів, що живуть тепер або жили в минулому.

Наша Програма присвячена передачі, відновленню і зміцненню невидимих інформаційно-енергетичних ниток між поколіннями, що живуть і пішли, які вплинули на наше сьогоднішнє життя і, таким же чином, позначатимуться на житті ще не народжених нащадків.

Підсумком успішного засвоєння, правильного розуміння і виконання запропонованої практики буде значний приток і збільшення енергії, що надходить по родових нитках від предків до нащадків.

В отриманні, прийомі, трансформації цього досвіду та енергетичного потенціалу ми і розглядаємо традицію в рамках нашого роду, відновлення якої сприяє ширшому розумінню сенсу життя тих, хто живе, повазі та шануванню тих, хто вже залишив цей світ, а також зміцненню любові до всього живого на Землі.

Як матеріали Програми співвідносяться з офіційною медициною?

— Слід особливо відзначити, що Програма терапії роду в жодному разі не претендує на виконання функцій медичного характеру, які вкрай необхідні в тих випадках, коли іншого варіанту лікування не існує. Мало того, нам вдається налагодити тісну співпрацю між можливостями офіційної медицини і нашими зусиллями. Програма виконує швидше профілактичну і терапевтичну функції, але з ширшим спектром дії, ніж можна припустити.

Чи використовуєте в процесі роботи гіпнотичну техніку або маніпулятивний вплив на слухачів?

— Можу абсолютно ясно сказати, що всю роботу, що відбувається в рамках терапії роду, виконують учасники і, що важливе, повністю усвідомлюють її. Це було однією з моїх вимог до побудови процесу: доступність та ясність того, що відбувається.

Що відбувається з учасниками програми?

— Коротко скажу, що, перш за все — це значне потепління відносин у сім"ї, навіть між тими членами роду, які бачаться рідко або живуть далеко один від одного. Приходить порозуміння між батьками і дітьми, завдяки чому вони починають зближуватися в душевному плані, більше цікавляться одне одним і спільними турботами.

Окрім цього, дійсно поліпшується фізичне та емоційне самопочуття.

Які результати очікуєте після роботи за матеріалами Програми?

— По-перше, усунення причин багатьох спадкових захворювань.

Підкреслю, що мова йде не про генетичні форми спадковості, а про надбані колись і передані у спадок. Враховуючи цілісність усіх структур і систем нашого організму, легко прослідкувати взаємозв"язок між відхиленнями в одній системі та подальшими — в іншій. Цей же принцип зберігається при нашій взаємодії як із предками, так і з нащадками.

Методики Програми дають можливість усунути передумови багатьох захворювань, що виявляються в нашому тілі, а значить, припинити можливість їх передачі наступним поколінням — дітям, онукам, правнукам тощо.

По-друге, відбувається припинення відтоку енергії від нас назад у клин роду.

Більшість людей відпрацьовують свої проблеми. Інакше кажучи, віддають борги роду до кінця свого життя, не завжди замислюючись про те, що відробити їх можна локально, у короткий проміжок часу, якщо знати, якої якості енергію і куди направити, а значить, яку проблему або яку енергетичну дірку в минулому, у просторі свого клину роду, закрити цією роботою.

По-трете, стається вирівнювання очікувань і намірів роду. Усунення претензій із боку роду.

Очікування і наміри, претензії та стереотипи, страхи і фобії з боку предків, які залишаються в інформаційному просторі роду, передаються з покоління в покоління, часто заважаючи нащадкам знаходити себе в цьому житті.

Відсутність цих небажаних чинників дає можливість індивідові усвідомити своє призначення і відбутися як людина з великої літери.

По-четверте, формуються ідеальні взаємини із родом.

Коли всі покоління предків будуть наповнені енергією необхідної якості, відбудеться гармонізація енергетичного обміну між індивідом і його клином роду.

Як загальний підсумок реалізації Програми ми отримуємо доступ до невичерпного енергетичного та інформаційного ресурсу, а також духовну підтримку від свого роду.

Ця підтримка потрібна як нам, так і тим поколінням, які житимуть після нас.

По-п"яте, це передача накопиченої енергії нащадкам.

Ідеальний результат роботи з клином — це золоті нитки, які об"єднуватимуть нас, що живуть, зі всіма, які стоять за нашою спиною. Незалежно від того, це живі предки або ті, хто вже пішов в інший світ.

01033, м. Київ,вул.Володимирська, 77-А, тел.: 0(44) 206 63 65, моб.: 0(96) 223 16 61,

e-mail: [email protected], www.samriti.com.ua

Зараз ви читаєте новину «"САМРИТИ" — інститут саморозвитку людини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути