понеділок, 25 червня 2012 06:15

З моря привозять цистит, астму і пневмонію

Автор: фото: Ірина Дацко
  Віра Разіна проводить діагностику за методом Фоля, який виявляє захворювання
Віра Разіна проводить діагностику за методом Фоля, який виявляє захворювання

Киянка Надія Жук, 30 років, відвезла 5-річного сина Миколу оздоровитися на морі. Дитина там захворіла на ангіну, втратила апетит і схудла на 3 кг.

— Хлопчик мав інфекції золотистого стафілокока і гемолітичного стрептокока. Через них почали розвиватися недуги печінки та підшлункової залози. На морі хвороби загострилися. Дитину привезли змарнілою, — розповідає головний лікар київського медичного центру "Здоров'я" Віра Миколаївна Разіна. — Справжню причину недуг — інфекції — виявили за методом Фоля.

Діагностика за методом Фоля визнана в усьому світі. Вона виявляє захворювання на рівні клітин протягом години. Таке обстеження Віра Миколаївна радить робити всім, хто їде на відпочинок й оздоровлення. Люди, коли їм бракує енергії, часто думають, що втомилися на роботі. Їдуть на море набратися сил, а приїжджають втомлені ще більше. Причина в тому, що мають віруси, бактерії, інфекції або глисти. Вони себе не проявляють, а на відпочинку загострюються.

— До мене звернулася молода пара — чоловік із дружиною. Жінка приїхала з Єгипту і скаржиться, що в неї загострився цистит. Ми знайшли у неї уреаплазму. Такі пацієнти влітку приходять щодня. На морі, крім уреаплазми, загострюються й розмножуються такі інфекції, як хламідії, трихомонади. Через активне випромінювання сонця знижується імунітет, також загострюється мікоплазма у легенях. Це конструкція з грибка, вірусу і бактерії, яка живе у легенях та бронхах. Від неї розвиваються бронхіти й астми. Якщо дихати морським повітрям, не вилікувавши мікоплазми, можна привезти з моря грибкову пневмонію. Лікування перед відпочинком безмедикаментозне, триває 10 днів.

— Кожна клітина має свою енергетику, яку ми вимірюємо приладом. Через нього подаємо на різні ділянки тіла мікрострум. Він зустрічається з енергією хворої клітини і вбиває інфекції. При цьому організм не труїться антибіотиками та хімічними препаратами.

Адреса медичного центру "Здоров'я":

м. Київ, вул. Єреванська, 6, поліклініка №3, к. 211-212.

Тел.: 0(44) 242 49 79,

0(66) 548 95 58, 0(66) 548 95 57.

Зараз ви читаєте новину «З моря привозять цистит, астму і пневмонію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути