Ексклюзиви
понеділок, 04 травня 2020 00:00

Погіршиться епідемічна обстановка

Медичний гороскоп на ТРАВЕНЬ

1 Підвищується рівень травматизму і ламкість судин. Не варто розпочинати курс внутрішньовенних ін'єкцій. Виявлятимуться алергії на препарати.

2–3 Погіршується перистальтика кишок. Загострюється геморой. Попереджайте розвиток запорів. Пийте більше води. Не експериментуйте з дієтами чи харчовими добавками.

4–5 Доглядайте за шкірою обличчя. ­Видалення вугрів довірте косметологу. Не допускайте сухості рук. Можлива поява тріщин. Погіршується стан з­­доров'я урологічних хворих.

6–7 Місяць уповні. Запобігайте розповсюдженню венеричних захворювань. Користуйтеся протизаплідними засобами. У ці дні не робіть абортів. Займіться профілактикою хвороб верхніх дихальних шляхів.

8–10 Організм реагуватиме на зміну атмосферного тиску. Хворим на стенокардію необхідно слідкувати за самопочуттям. Не вживайте тонізуючих препаратів і напоїв.

11–12 Різкі рухи тулуба можуть призвести до зміщення хребців у попереку. Можливе защемлення нервів. Не носіть важке в ці дні. Можуть непокоїти ревматичні болі.

13–14 Займіться вправами на укріплення серцево-судинної системи. Організм потребуватиме фізичного навантаження. Бережіть коліна від травм.

15–17 Будуть вразливі ступні. Не видаляйте мозолі й нарости. Обирайте зручне взуття. Походіть босоніж. Дослухайтеся до порад лікарів.

18–19 Турбуватиме головний біль. Відчуватиметься кисневе голодування мозку. Можливі запаморочення через спазми судин. Не допускайте травмування голови. Лікуйте захворювання органів видільної системи.

20–22 Останні дні місячного циклу. Надмірне напруження голосових зв'язок може призвести до втрати голосу. Говоріть тихіше. Відкладіть операції на горлі. Загострюються захворювання щитоподібної залози. Не приймайте гормональні препарати.

23–24 Молодик. Розпочинайте день із дихальної гімнастики. Частіше бувайте на свіжому повітрі. Погіршується епідемічна обстановка. Якомога менше часу проводьте в людних місцях.

25–26 Потурбуйтеся про раціональне харчування. Лікуйте сколіоз. Запишіться на прийом до стоматолога. Протезування та лікування зубів пройде вдало.

27–29 Погіршуватиметься самопочуття, особливо в людей із хронічними захворюваннями. Уваги потребуватиме нервова система. Уникайте стресів.

30–31 Остерігайтеся вуличних тварин. Не дратуйте домашніх котів і собак. Можуть покусати чи подряпати. Добре обробляйте рани. Є небезпека зараження крові.

Зараз ви читаєте новину «Погіршиться епідемічна обстановка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути