Столичний дієтолог 49-річний Борис Скачко радить пити по сто грамів 5-зіркового коньяку о другій ночі.
— Із першої до третьої години активно працює печінка. Активні й глисти. Починають їсти й усмоктують алкоголь. Від хмелю присоски розслаблюються. Паразити не тримаються стінок кишківника. За півгодини після коньяку випивають проносне. Із ним глисти виходять.
Щоб більше всмоктали алкоголю, розбуджують апетит солодким. Перед коньяком випивають стакан солодкого чаю. Процедуру повторюють п'ять ночей поспіль.
— Глисти можна гнати й зранку. Тиждень натщесерце з'їдають по 250 грамів натертої моркви зі сметаною. Вона вичистить завали калу, де є яйця глистів.
Аскариди й гостриці виводять сирим гарбузовим насінням. Їдять два тижні по ложці в день. Після тижневої перерви повторюють.
Коментарі