вівторок, 13 серпня 2013 06:30

Від глистів п'ють коньяк

Столичний дієтолог 49-річний Борис Скачко радить пити по сто грамів 5-зіркового коньяку о другій ночі.

— Із першої до третьої години активно працює печінка. Активні й глисти. Починають їсти й усмоктують алкоголь. Від хмелю присоски розслаблюються. Паразити не тримаються стінок кишківника. За півгодини після коньяку випивають проносне. Із ним глисти виходять.

Щоб більше всмоктали алкоголю, розбуджують апетит солодким. Перед коньяком випивають стакан солодкого чаю. Процедуру повторюють п'ять ночей поспіль.

— Глисти можна гнати й зранку. Тиждень натщесерце з'їдають по 250 грамів натертої моркви зі сметаною. Вона вичистить завали калу, де є яйця глистів.

Аскариди й гостриці виводять сирим гарбузовим насінням. Їдять два тижні по ложці в день. Після тижневої перерви повторюють.

Зараз ви читаєте новину «Від глистів п'ють коньяк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути