понеділок, 11 лютого 2019 05:25

Ортоплазму проводять під ультразвуковим наглядом

Автор: ФОТО надане КЛІНІКОЮ ”ОРТОМЕД ПРОСПЕРІТАС”
  Ортоплазму проводять під контролем сучасного ультразвукового обладнання
Ортоплазму проводять під контролем сучасного ультразвукового обладнання

— Недуги опорно-рухового апарату має майже третина людства. Більшість звикли до болю й дискомфорту, тому не лікуються. Це може призвести до серйозних наслідків. Покращити стан хворих з артритами, артрозами, остеохондрозом, міжхребцевою грижею чи переломами можна процедурою орто­плазми, — каже Сергій Петрик, 36 років, керівник лікувально-діагностичного центру "Ортомед Просперітас" у Полтаві.

Ортоплазму проводять людям із 16 років. Триває 30 хв., не має побічних ефектів, алергій. Курс лікування — три-п'ять сеансів через три-десять днів.

— У пацієнта беремо венозну кров, обробляємо її в центрифузі. Так отримуємо плазму — складову крові, максимально збагачену тромбоцитами. Вводимо її у хворий суглоб. Тромбоцити запускають механізм активного відновлення. Організм швидше зажив­ляє пошкодження без сторонніх речовин і медикаментів. Ортоплазму проводять під контролем сучасного ультразвукового обладнання. На проблемну ділянку наводимо сканер, бачимо, що всередині суглоба, на моніторі. Далі лікар вводить тромбоцити в зону ураження. Це пришвидшує відновлення хрящів, кісток і м'язів.

Ортоплазму також застосовують при реабілітації після операцій або травм, пошкодженнях зв'язок і м'язів, уповільненому зрощенні переломів, міжхребцевих грижах, п'яткових шпорах.

Після курсу лікування в "Ортомед Просперітас" пацієнти не страждають від болю. Рухи відновлю­ються, зникають спазми й набряки, збільшується об'єм рідини в суглобі. За останній рік понад дві тисячі полтавців і жителів області відновили здоров'я за допомогою ортоплазми.

Клініка "Ортомед Проспе­рі­тас" розташована на вул. Олеся Гончара (колишня Енгельса), 19а, в Полтаві.

Тел: 0(532) 58 03 08,

0(66) 285 25 48,

0(67) 186 55 70. З послугами медзакладу можна озна­йомитися на сайті: www.ortomed-prosperitas.com.ua.

Ліцензія АЕ №197593 від 18.04.2013

Зараз ви читаєте новину «Ортоплазму проводять під ультразвуковим наглядом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути