четвер, 25 листопада 2021 05:35

Ортоплазма допомагає в лікуванні артрозу

Автор: ФОТО НАДАНЕ ЦЕНТРОМ ”ОРТОМЕД ПРОСПЕРІТАС”
  При ортоплазмі використовують лише кров із вени пацієнта
При ортоплазмі використовують лише кров із вени пацієнта

— Час від часу боліли коліна. Спочатку терпіла, та легше не ставало. Відмовилася від занять у спортзалі, бо після них дискомфорт посилювався, — говорить 46-річна Інна Пантюхова з Полтави. — Звернулася в клініку "Ортомед Просперітас". Там діагностували артроз. Призначили процедуру ортоплазми. Пройшла курс і вже понад рік коліна не болять.

— Своєчасне виявлення й лікування артритів та артрозів важливе для якості й тривалості активного життя, — говорить Сергій Петрик, ортопед, керівник лікувально-діагностичного центру "Ортомед Просперітас" у Полтаві. — Після повного курсу ортоплазми в пацієнтів покращується самопочуття. Повертається рухливість і зникає біль.

Ортоплазма — сучасний дієвий метод лікування хвороб опорно-рухового апарату. Із вени хворого беруть необхідну кількість крові. За допомогою центрифуги виділяють плазму, збагачену тромбоцитами. Далі лікар вводить її в постраждалий суглоб. Тромбоцити містять фактори росту. Їхня висока концентрація запускає природне відновлення м'язів, зв'язок, хрящів і кісток. Здоров'я хворого поліпшується з мінімальним медичним втручанням і без сторонніх хімічних речовин.

Ортоплазму дозволяють людям із 16 років. Весь інструментарій і витратні матеріали — стерильні одноразові, після роботи їх утилізують.

— Процедура не має побічних ­ефектів, алергій. Одразу після проведення орто­плазми людина може повернутися до звичного життя, — продовжує Сергій Володимирович. — Курс лікування становить три-п'ять сеансів через три-десять днів.

У медцентрі "Ортомед Просперітас" працюють лікарі вищої категорії з великим дос­відом роботи. Невропатолог приймає пацієнтів з остеохондрозом, судинними захворюваннями головного мозку, запамороченням, головним болем, хворобою Паркінсона. В кабінеті ортопеда-травматолога пропонують лікування деформуючих остео­артрозів колінних і кульшових суглобів.

Також у клініці проводять ультразвукову діагностику суглобів, судин, м'яких тканин, внутрішніх органів, загальноклінічні аналізи, лікувальний масаж, фізпроцедури.

Клініка "Ортомед Просперітас" у Полтаві розташована на вул. Олеся Гончара (колишня Енгельса), 19а.

Тел: 0(532) 58 03 08, 0(66) 513 95 86, 0(67) 186 55 70. Із послугами медзакладу можна ознайомитися:

www.ortomed-prosperitas.com.ua

Ліц. АЕ №197593 від 18.04.2013, видана Міністерством

охорони здоров'я України

Зараз ви читаєте новину «Ортоплазма допомагає в лікуванні артрозу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути