четвер, 05 лютого 2009 19:40

Організм очищують упродовж тижня

Багато проблем зі здоров"ям медики пояснюють нашим перебуванням у забрудненому навколишньому середовищі. Яку воду ми п"ємо, яким повітрям дихаємо? Не кажучи вже про шкідливі речовини, які споживаємо з їжею або ліками... Повною мірою оцінити вплив цих факторів можуть люди, переважно жителі мегаполіса, які пройшли курс очищення організму, — вони здатні порівняти "до" й "після". Багато хто з них говорить, що після очищення немов знову народилися: голова стала ясною, тіло — легким, а хронічна втома й сонливість минулися.

Як розповіли у медичному центрі "Рута", де запровадили такі п"ятиденні курси очищення організму — набір груп тут щосереди — мета лікування полягає не тільки у виведенні токсинів. Важливо повернути повну "бойову готовність" органам, відповідальним за видільну функцію. Насамперед — кишечнику й печінці. Метод базується на класичних уявленнях про фізіологію, описаних нобелівським лауреатом Іллею Мечниковим. Обґрунтувала його російський професор Світлана Гусіна, що майже два десятиліття успішно застосовує свою технологію в одному з російських медичних центрів.

При очищенні використовують тільки натуропатичні засоби, тобто трави, олії й соки. Перший етап передбачає безбілкову, безсольову дієту, пиття мінеральної води, узварів трав і ентеральний діаліз із трав та морських водоростей. Другий етап — курс без споживання їжі, з уживанням лише свіжовиготовлених соків. За словами медиків, багатоступеневе введення у кишечник складнорецептурних фітопрепаратів дає можливість вибірково стимулювати здорову мікрофлору і зв"язувати шкідливий холестерин.

На першому і другому етапах здійснюються печінкові олійно-кислотні тюбажі. Внаслідок такої, здавалося б, нехитрої маніпуляції активізується процес окислювання холестерину в жовчі й печінці, оновлюється бар"єр, що перешкоджає проникненню в клітини печінки токсичних речовин, прискорюються процеси відновлення ушкоджених гепатоцитів.

У лікувальний курс також входять масаж, квантова терапія, лікувальна гімнастика, уживання фіточаїв. Пацієнтам проводять лабораторні дослідження, УЗД й ЕКГ. Консультують кваліфіковані лікарі.

Люди, які пройшли таку очисну п"ятиденку, відзначають підвищення загального імунітету.

Метод показаний людям із жовчокам"яною хворобою, особливо на початкових її стадіях, патологіями печінки, дисбактеріозом і шкірними захворюваннями, спричиненими інтоксикацією організму.

Варто взяти до уваги, що процедури очищення організму водночас і лікувальні, й профілактичні. Вони показані кожному дорослому жителеві сучасного великого міста. А насамперед тим, для кого міцне здоров"я — пріоритет. У тому числі й майбутнім батькам, що хочуть мати здорову дитину. Їм лікарі радять пройти очищення приблизно за півроку до зачаття.

Зараз ви читаєте новину «Організм очищують упродовж тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути