— Ще рік тому мучилася з високим тиском, голова днями боліла. Таблетки вже ніякі не допомагали, — розказує полтавка 45-річна Алла Бездна. — Сестра дала рецепт настою з хрону. Пропила кілька тижнів і забула про гіпертонію.
700 г хрону миє, ріже зі шкіркою на шматки до 10 см. Заливає в каструлі 3 л холодної води. Тримає на малому вогні 3 год.
— Не треба, щоб кипіло. Бульбашки мають бути ледь помітні. Потім відставляю вихолоняти. Виймаю хрін та через сито проціджую навар. Ставлю в холодильник.
Настій із хрону п'ють двічі на день по 100 г.
— Уранці на голодний шлунок і після вечері за 2-3 години перед сном. На смак гірке та неприємне. Тому перед тим як пити, у рот можна покласти половину чайної ложки цукру або меду. Настій ще виводить шлаки, омолоджує.
Коментарі