четвер, 25 листопада 2021 06:10

На Новий рік будьте обережні з гострими предметами

Медичний гороскоп на грудень

1 Розпочніть лікування хронічних риніту та гаймориту. Добре пройде видалення поліпів. Бережіть нирки від холоду. Відмовтеся від алкоголю. Корисна буде безсольова дієта. Пийте більше чистої води.

2–3 Запобігайте небажаній вагітності. Почастішає зараження грибком. Тримайте ноги в теп­лі. Не провокуйте загострення циститу.

4–5 Робіть масаж і підживлювальні маски для рук і обличчя. Сходіть до лазні. Відкладіть видалення мозолів. Лікуйте застарілий­­­­­ кашель.

6–7 Не допускайте прогресування сколіозу. Укріплюйте м'язи спини. Слідкуйте за поставою. Погіршиться самопочуття гіпотоніків. Не пийте тонізуючих напоїв.

8–9 Турбуватиме варикоз. Запобігайте появі набряків. Відпочивайте, піднявши ноги. Фізичні навантаження можуть викликати носову кровотечу. Відкладіть новий курс ін'єкцій.

10–11 Відмовтеся від тваринних жирів, гострих приправ, смаженого й копченого. Можливі збої в роботі гормональної системи. З'являться неконтрольовані емоції. Частіше відпочивайте.

12–13 Дні підвищеного травматизму. Падіння супроводжуватимуться переломами й вивихами суглобів. Почастішають побутові опіки. Непокоїтиме головний біль.

14–16 Розпочніть курс оздоровчих процедур. Загартовуйте організм. Багато рухайтеся. Обмежте прийом препаратів. Не переїдайте.

17–18 Найскладніші дні місяця. Різко зростає кількість хворих на вірусну інфекцію. Підтримайте імунітет. Загострюватимуться серцево-судинні захворювання. Контролюйте тиск.

19–21 Проявляться хвороби шлунково-кишкового тракту. Не змінюйте режиму харчування. Екзотичні страви викликатимуть небажані реакції організму. Масажуйте стопи. Походіть босоніж.

22–23 Не піднімайте важкого. Може защемити нерв. Перед-­новорічні клопоти навантажать нервову систему. Знаходьте більше позитивних емоцій.

24–26 Знижуватиметься рівень гемоглобіну в крові. Повноцінно харчуйтеся. Хворим на анемію слід пролікуватися. Швидко втомлюватимуться від роботи очі. Робіть увечері компреси на повіки.

27–28 Запишіться на прийом до стоматолога. Вдале буде лікування ясен. Час позбутися зайвої ваги. Відмовляйтеся від висококалорійних страв, але не голодуйте. Виконуйте фізичні вправи.

29–30 Не проводьте весь вільний час перед телевізором. Уникайте копіткої роботи. Перевіряйте якість продуктів. Відмовтеся від екзотичних страв. Не провокуйте шлункових розладів.

31 Подбайте про нервову систему. Пильнуйте під час роботи з гострими предметами й біля вогню. Підвищується небезпека травмування. Можливі опіки. Не допускайте переохолодження.

Зараз ви читаєте новину «На Новий рік будьте обережні з гострими предметами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути