четвер, 26 червня 2008 18:26

Медичний гороскоп на липень

1 — Підвищується схильність організму до алергійних реакцій. Не варто підбирати нову косметику, фарбувати волосся. Не час розпочинати курс лікування.

2–3 — Вразливим буде шлунок. Не захоплюйтеся важкими та гострими стравами. Утримуйтеся від уживання алкоголю. Пийте мінеральну воду. Робіть масаж стоп перед сном.

4–5 — Зменшуйте навантаження на серце. Інтенсивна фізична праця може провокувати посилене серцебиття й аритмію. Не зловживайте тонізуючими напоями.

6–8 — Протипоказані операції на органах черевної порожнини. Загострюються запальні захворювання кишківника. Дотримуйтеся дієти. Робити татуювання та проколи на тілі не можна — спричинятимуть нагноєння.

9–10 — Тримайте ноги в теплі. Можлива поява циститу. Відкладіть операцію з видалення каменів із сечогінних шляхів. Може підвищитися температура.

11–13 — Вагітним жінкам слід більше відпочивати. Зростає небезпека передчасних пологів. Стережіться харчових отруєнь.

14–15 — Уповільнюється процес виведення токсинів і шлаків з організму. Печінка буде гірше справлятися з очищенням крові. Обмежте вживання лікарських препаратів. Смажені й копчені страви вилучіть з раціону.

16–18 — Не варто відвідувати стоматолога. Знеболювальні діятимуть погано. Частіше чергуйте розумову й фізичну працю. Не позбавляйте себе повноцінного сну.

19–20 — Протипоказані операції на судинах. Є небезпека розвитку тромбофлебіту. Виникатимуть ускладнення у роботі периферійної нервової системи. Знаходьте час для прогулянок на свіжому повітрі.

21–22 — Бережіть стопи від травмування. Носіть зручне взуття. Не можна видаляти родимки. Здійсніть профілактику серцевосудинних захворювань. Відпочивайте, піднявши ноги.

23–25 — Частіше турбуватиме головний біль. Підвищується внутрішньочерепний тиск. Особливого догляду потребуватиме чутлива шкіра обличчя. Не можна видаляти вугри.

26–27 — Відкладіть похід до мануального терапевта. Протипоказані активні процедури. Є небезпека зміщення хребців. Не бажано проводити операції на горлі. Лікування грибкової інфекції пройде вдало.

28–29 — Нагадають про себе старі травми суглобів і зв"язок. У місцях колишніх ушкоджень можуть виникати запальні процеси й набряки. Непокоїтимуть судоми.

30–31 — Загостряться прояви вегетосудинної дистонії. Підвищення внутрішньої тривожності може призводити до порушення сну. Намагайтеся підтримувати емоційну рівновагу.

Зараз ви читаєте новину «Медичний гороскоп на липень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути