понеділок, 04 лютого 2013 00:30

Кров очищують салом і лимонами

— 45-річний пацієнт важив 110 кіло при зрості 1,8 метра, — розповідає столичний дієтолог Олександра Кириленко. — Працював на СТО. Мало рухався, перекушував у фаст-фудах. Удома постійно їв майонезні салати — "шубу" і олів'є. Також — котлети в тісті. Його печінка і серце обросли жиром.

Погано почувався, обличчя було землистого кольору. Мав підвищений холестерин і цукор у крові. Ми йому створили дієту для кислотно-лужної рівноваги в організмі. Худнув 1,5 року поступово. Скинув 20 кілограмів. Тепер здоровий, гарний і активний. Печінка повністю відновилася.

Кров людини має слабку лужну реакцію. Їжа впливає на її кислотно-лужний баланс.

— Коли кров закислюється, людина слабне. Часто виникають застуди, ангіни, бронхіти, нагноєння в різних органах. Загострюється ішемія, хвороби нервової системи. Починаються збої дихання і серцебиття, алергії. Відкладаються камені в нирках і жовчному, хворіє печінка і кишківник. У більшості людей закислення приховане.

Закислюють консерванти, барвники, підсилювачі смаку. Також копченості, соління, цукор.

— Шкодить білий батон, жирні сорти свинини, яловичини, баранини, шинка. Також — солодощі, борошняні вироби, алкоголь, кава, чай, шоколад, продукти з тривалим терміном зберігання. Закислює організм поєднання білків із вуглеводами, наприклад, м'ясо з картоплею.

Кислотна їжа вимиває кальцій із кісток і зубів.

— Організм забирає його, щоб вирівняти баланс крові. Осідає в нирках, у судинах. Кістки стають ламкими. Що більше п'ємо кави, то більше кальцію вимивається.

Порушується обмін білків і жирів. У всіх пацієнтів з ожирінням закислений організм.

— Здоровий раціон включає щонайменше три чверті лужних продуктів. Для хворих — 90 відсотків. Не буває, щоб за рік не схудли. Іноді перший тиждень схуднення йде різко, а потім сповільнюється.

Для лікування їдять овочі, фрукти.

— Це абрикоси, груші, курага, чорнослив, перець, смородина. Також — капуста різних сортів, молоко, кисляк, сироватка і стиглі банани. Найкращий салат — це корінь селери, морква, яблука і родзинки з чорносливом. Його поєднують із тушкованим або приготованим на пару м'ясом. Риба на пару із салатом нейтральна. Якщо зранку п'єте теплу воду з соком лимону і ложкою меду, це дає організму лужні речовини. Також корисне сало.

Лужні продукти підвищують імунітет. Містять багато клітковини, яка виводить шлаки і токсини, радіонукліди, чистять печінку і кишківник. Нормальна вага тримається довго.

Зараз ви читаєте новину «Кров очищують салом і лимонами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути