середа, 07 березня 2018 05:21

"Клінічний санаторій "Лермонтовський" піклується про ваше здоров'я у будь-яку пору року "

Автор: ФОТО надане прес-службою санаторію ЛЄРМОНТОВСЬКИЙ
  На оздоровлення та лікування у санаторій ”Лермонтовський” приймають понад п’ять тисяч осіб на рік
На оздоровлення та лікування у санаторій ”Лермонтовський” приймають понад п’ять тисяч осіб на рік

За нинішню середню зарплату в Україні важко отримати професійну медичну допомогу, послуги реабілітації або санаторно-курортного відпочинку. Але є можливість безкоштовного оздоровлення через Фонд державного страхування, або Управління соцзахисту.

— Кілька років тому почалися проблеми з ногами. Пройшла обстеження, виявили ревматизм. Після лікування лікар порадив їхати на медичну реабілітацію в санаторій. Знайомі давно вже розповідали про щорічний відпочинок та лікування в "Лермонтовському", що в Одесі. Знайшла сторінку закладу в мережі Інтернет, все роздивилась. Звернулась до відділу Фонду соціального страхування України, оформила документи і отримала путівку до оздоровниці, - каже 54-річна Олена Піддубна з Коломиї Івано-Франківської області.

ДП "Клінічний санаторій "Лермонтовський" ЗАТ "Укрпрофоздоровниця" — медичний заклад, який використовує традиційні і унікальні програми для оздоровлення та реабілітації. Тут лікують захворювання системи кровообігу, нервової системи та хребта; органів опори та руху; органів дихання; гінекологічні захворювання.

В санаторії жінка познайомилась з Іванною Куліш із Городка на Львівщині. Та відвідує заклад не вперше.

— Була тут минулого року. Виявили проблеми з серцем. Турботлива донька, з'ясувавши всю інформацію по телефону санаторію +38‎0 48 722 66 76 придбала путівку в "Лермонтовський". Вже через тиждень перебування відчула значне полегшення. Цього року знову сюди приїхала, - каже Іванна Куліш, 57 років.

Оздоровниця вже більше 110 років розташовується у історичному центрі поряд з морем.

— Я давно мріяла поїхати в Одесу. А в "Лермонтовському" сучасне лікувально-діагностичне обладнання, затишні спальні корпуси, парк з чудовим мікрокліматом. До моря, вокзалу, культурних та історичних пам'яток близько. Раціон харчування насичений і різноманітний. Персонал закладу – високопрофесійний.

—За ці два роки я бачила тут майже дива, людина яку привозять на інвалідному візку після проходження лікування відправлялася додому на своїх ногах. Тут лікуються учасники АТО. Є й такі, що проживають у приватному секторі, але проходять обстеження та отримують процедури в оздоровниці. На відновленні і відпочинку між змаганнями можна зустріти легендарних спортсменів-паралімпійців, - розповідає Іванна Михайлівна, - Оздоровлення тут доступне за ціною і високе за якістю.

Оздоровниця вже давно добре відома далеко за межами Одеси та країни, як провідний науковий центр. На оздоровлення та лікування в "Лермонтовський" приїжджають з-за кордону. Заклад можна відвідати у будь-яку пору року!

Зараз ви читаєте новину «"Клінічний санаторій "Лермонтовський" піклується про ваше здоров'я у будь-яку пору року "». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути