четвер, 07 лютого 2008 14:41

Горіхи з медом підвищують потенцію

— Кому свіженької віагри? Замішено на серпневому меду — у ліжку не буде стиду, — 48-річний Іван Чемеринський, пасічник з Івано-Франківщини закликає купити горіхово-медову суміш на Центральному ринку Луцька. — Купуйте засіб для підвищення потенції! 200-грамової баночки вистачає на місяць, даєте чоловікові увечері столову ложку такого меду, буде кохання до ранку.

Продавці торгують медом і продуктами бджільництва. Щоб залучити нових покупців, бджолярі з Луцького району, Львівщини й Івано-Франківщини створюють нові продукти — мед із квітковим пилком або горіхами. Він, кажуть, помічний при різних хворобах.

Суміш  горіхів із медом коштує беруть дітям і людям, які хочуть набрати ваги. Продавці радять додавати у мед сухофрукти.

На Завокзальному базарі в Луцьку чоловік продає суху пергу — квітковий пилок. 33-річний Василь Климович приїхав із Новоукраїнки Кіровоградської обл.

— Це бджолиний хліб, або обніжка, лікує 90 відсотків хвороб, не викликає алергії, — висипає на руку дрібні різнокольорові зернята з банки.

Климович продає три види пилку — темний гречаний, світлий — акацієвий, і різнокольоровий — із різнотрав"я по 10 грн за 250 г. Гречаний помічний при хворобах серця — аритмії, пришвидшеному серцебитті та кровотечах. Акацієвий вживають при нервових розладах і втраті сну.

Пилок заготовляють і студенти Млинівського державного технікуму ветеринарної медицини, які навчаються бджолярської справи. Здають його в аптеки.

— Обніжку називаємо природною віагрою, — каже директор технікуму ветеринарної медицини В"ячеслав Яцкевич, 56 років. — У ній є півсотні біологічно активних речовин, навіть мед стільки не має. Жодні вітаміни з аптеки не містять стільки мікроелементів, як пилок, можете вивчити етикетку. Пилок підвищує імунітет, загальний тонус організму, попереджає депресію. Студенти змішують пилок із квітів фруктових дерев із гречаним і буркуновим (із солодкої конюшини), сушать на горищі. Це виняткові ліки.

Для підвищення потенції В"ячеслав Яцкевич радить перед романтичним вечором розвести столову ложку пилку в 100-грамовій склянці з водою чи змішати з медом. Щоб ефект був очевидним, парі слід відвідати сауну чи лазню і втерти пилок у розпарену шкіру.

Зараз ви читаєте новину «Горіхи з медом підвищують потенцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути