Ексклюзиви
понеділок, 05 травня 2008 15:51

Біорегулятор лікує судинну систему

Автор: фото: Вікторія ЦИМБАЛІСТА
  Медсестра Світлана Заник, 26 років, фіксує біорегулятор на нозі Лідії Свериди. За кілька сеансів жінка сподівається вилікувати ліву ногу
Медсестра Світлана Заник, 26 років, фіксує біорегулятор на нозі Лідії Свериди. За кілька сеансів жінка сподівається вилікувати ліву ногу

36-річна Лідія Сверида з Івано-Франківська три роки тому перенесла ішемічний інсульт у стовбурі головного мозку. У жінки не рухалися ліві нога та рука. Лідія погано чула і бачила, майже не розмовляла, пересувалася в інвалідному візку. Одужати їй допоміг біорегулятор.

— Мене обходжували сторонні люди, сама собі я ради не давала. Не могла ні розчесатися, ні наїстися, — розповідає Лідія Павлівна. — Інсульт стався на нервовій основі й захопив лівий бік — це дуже складна форма. Обличчя в мене було перекошене.

За чотири місяці Лідія пішла на процедури до районної лікарні Івано-Франківська. Спробувала біорегулятор.

— Після перших процедур думала, що помру. Стан був повної розбитості, сили не було, голова боліла страшно, але зупинятися на початках я не думала. Через три процедури відчула полегшення, — продовжує Сверида.

Жінка почала рухати рукою, потім ногою. За місяць відпустило обличчя, відновилася мова і слух. Після цього приходила на процедури без сторонньої допомоги. За рік повністю одужала.

— Зараз навіть не кожен спеціаліст скаже, що я перенесла інсульт, — продовжує жінка. — Ще трохи чую ногу, тому час від часу приходжу на біорегулятор.

Курс лікування й інтенсивність призначає лікар. Апарат нагадує рушник, що наповнюється повітрям. Він масажує ділянки тіла під вакуумом. Процедура триває 25–30 хв.

У хворих розширюються капіляри, нормалізується артеріальний тиск, прискорюється ритм крові. Серцевий м"яз скорочується у пришвидшеному ритмі, зі стінок судин видаляється холестерин, очищується система кровообігу.

— Апарат лікує більш як 300 захворювань, — каже лікар 47-річний Анатолій Богуш. — Лікування екологічно чисте, бо на організм не впливає ні електро-, ні лазеро-, ні магнітотерапія.

Апарат нагадує рушник, що наповнюється повітрям

Вісім років тому апарат допоміг 40-річному Ярославу Шилякові. Після видалення доброякісної пухлини правого передпліччя чоловікові загрожувало оніміння руки. Дороге лікування у приватних клініках Києва й за кордоном не допомогло. Після кількох комплексів лікування на біорегуляторі Ярослав одужав. Рука працює, чоловік займається малюванням. Лікарі називають це дивом.

— Про той випадок намагаємося говорити мало, щоб не давати надії тим, кому допомогти не зможемо, — веде далі Богуш.

Біорегулятор найкраще виліковує порушення кровообігу, опорно-руховий апарат, виразкову хворобу шлунка і хронічний гепатит. Його радять людям, які страждають на ожиріння і цукровий діабет. Апарат допомагає при порушеннях функцій сечостатевої системи. Біорегулятор пришвидшує обмін речовин, посилює регенерацію клітин, знімає біль. Він діє заспокійливо при нервових перевантаженнях, покращує пам"ять.

Біорегулятор не лікує інфекційних, онкологічних хвороб і тяжких випадків захворювань серцево-судинної системи й органів дихання.

Курс лікування біорегулятором — 10–15 сеансів. Лікарі радять хворим два курси на рік. Лімфостаз виліковують за один курс. Процедура коштує 50 грн. Центри з біорегулятором є в трьох містах України: Києві, Херсоні та Івано-Франківську.

Зараз ви читаєте новину «Біорегулятор лікує судинну систему». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути