понеділок, 20 серпня 2012 06:45

Безпліддя буває через приховані інфекції

Автор: Фото: Ольга БОРИСЮК
  Інна Кузьма, 36 років, із Вишгородського району на Київщині проходить лікування. До рук, ніг і голови подають слабкий струм, який взаємодіє з енергією клітин
Інна Кузьма, 36 років, із Вишгородського району на Київщині проходить лікування. До рук, ніг і голови подають слабкий струм, який взаємодіє з енергією клітин

Киянка 29-річна Катерина Філіпова 10 років не могла завагітніти. Зачала дитину після лікування за методом Фоля.

— Не раз зверталася до лікаря, лікувалася антибіотиками, та без успіху. Прийшла у медичний центр "Здоров'я". У мене знайшли уреаплазму в шийці матки та уретрі, молочницю і цитомегаловірус. Жоден аналіз крові їх не показав. Потім два тижні лікували методом Фоля. Через три місяці я завагітніла. Народила здорового сина.

Одна з серйозних причин безпліддя — інфекції в організмі жінки або чоловіка, розповідає головний лікар столичного медичного центру "Здоров'я" — Віра Разіна.

— Бездітність викликає через цитомегаловірус, який уражає центральну нервову систему. Також — хламідії, трихомонади, уреаплазма, герпес.

Найважче діагностувати приховані інфекції. Вони не мають симптомів.

— Одній пацієнтці зробили аналіз крові в лабораторії на вірус герпесу. Не знайшли і почали шукати інші причини. Коли її обстежили за методом Фоля, знайшли вірус у стінці матки. Ми малими струмами, без медикаментів, убили герпес, і жінка змогла народити. Дуже часто в крові не знаходять уреаплазму. А ми можемо побачити її в уретрі або сечовому міхурі.

У 36-річного Миколи виявили герпес в уретрі, а в дружини — молочницю у статевих органах. Через це вона багато років не могла народити. Зараз її доньці 2 роки.

— Для зачаття жінка має бути здорова. Якщо в неї слабка імунна система, а інфекцію лікують антибіотиками, псується печінка, імунітет знижується. Ми успішно боремося з інфекцією за допомогою апаратури, в основі якої лежить метод Фоля. Не даємо ліків, а встановлюємо правильний діагноз і проводимо своєчасне лікування. Лікар торкається металевим олівцем біологічно активних точок на тілі пацієнта. Випромінювання приладу взаємодіє з енергією клітини і вбиває інфекцію. Це зберігає імунітет, печінку і підшлункову.

Для успішної вагітності молодим парам треба двічі на рік обстежуватися на інфекції в центрі, де це роблять швидко, якісно і без ускладнень.

— Ми ефективно допомагаємо при цих інфекціях майже всім, хто до нас звертався. За роки, що працюємо, є вже 52 випадки, що жінки після п'яти, семи, десяти років безпліддя лікувалися в нас і вагітніли. Зараз приходять уже з дітками.

Адреса медичного центру "Здоров'я":

м. Київ, вул. Єреванська, 6, поліклініка №3, к. 211-212.

Тел.: 0(44) 242 49 79,

0(66) 548 95 58, 0(66) 548 95 57.

Зараз ви читаєте новину «Безпліддя буває через приховані інфекції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути