понеділок, 03 червня 2019 00:10

7 червня бережіть шкіру від опіків

Медичний гороскоп на червень

1–2 Загостряться захворювання щитоподібної залози. Можливі збої у роботі ендокринної системи. Діабетикам треба стежити за самопочуттям. Жінки спостерігатимуть зміни у місячному циклі. Відкладіть новий курс гормональних препаратів.

3–4 Молодик. Стимулюйте повноцінну вентиляцію легенів. Більше часу побудьте на свіжому повітрі. Займіться аеробікою, пограйте в теніс, бадмінтон. Операції на органах дихальної системи проводити не варто.

5–6 Влаштуйте собі розвантажувальні дні. Відмовтеся від важкої і масної їжі. Овочі й фрукти мають складати основу харчування. Перевіряйте сумісність лікарських препаратів. Не допускайте передозування. Підвищується ризик прояву побічних ефектів.

7–8 Пильнуйте поряд із вогнем. Бережіть шкіру від опіків. Відкладіть похід до солярію. Не варто перегрівати тіло у гарячій ванні. Відмовтеся від уживання спиртного. Судини можуть не витримати різких перепадів артеріального тиску.

9–10 Займіться профілактикою захворювань системи травлення. Подбайте про здорове харчування. Голодувати цими днями не можна. Ідіть на прийом до стоматолога. Лікування і протезування зубів пройде вдало.

11–12 Активізується процес утворення піску й каменів у нирках. Пийте більше води протягом дня. Не затримуйте сечовиділення. Можливе загострення циститу. Вагітним потрібно більше відпочивати. Не провокуйте передчасних пологів.

13–14 Відкладіть планові операції. Вони можуть обернутися великою крововтратою. Важко переноситимете наркоз. Не допускайте випадкових статевих зв'язків. Збільшується кількість венеричних захворювань.

15–17 Місяць уповні. Період зниження імунітету. Організм слабко опиратиметься інфекції. Намагайтеся не контактувати з хворими. Вдалий час для початку курсу відновлення рухливості суглобів після травм.

18–19 Кістки потребуватимуть мінеральної підтримки. Не відкладайте лікування остеопорозу. Не допускайте різкого перепаду температур різних страв. Не провокуйте руйнування емалі. Відвідування стоматолога відкладіть.

20–22 Найвразливішою буде серцево-судинна система. Уникайте стресових ситуацій. Знижуйте фізичне навантаження. Кардіологічним хворим бажано мати з собою відповідні ліки. Частіше непокоїтимуть судоми. Будьте обережні на во­доймах.

23–24 Зростає тривожність. Складно утримати емоційну рівновагу. Літніх людей турбуватиме безсоння. Розпочинайте день із контрастного душу. Чергуйте роботу й відпочинок. Перед сном розслабтеся у ванні.

25–27 Організм потребуватиме активних дій. Сходіть до тренажерного залу. Вирушайте у похід. Займіться танцями. Фізичне навантаження слід дозувати. Не допускайте різких перепадів кров'яного тиску. Може турбувати головний біль.

28–29 Знижується гострота зору. Подбайте про повноцінне освітлення робочого місця. Більше гуляйте. Не читайте у ліжку. Займіться лікуванням зору. Робити офтальмологічні операції не рекомендується.

30 Бережіться електричного струму. Дотримуйтеся правил безпеки під час користування електроприладами. Є ризик травмування. Може повернутися недолікована застуда.

Олена МАКСИМОВА

Зараз ви читаєте новину «7 червня бережіть шкіру від опіків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути