Ексклюзиви
понеділок, 28 вересня 2020 00:56

28 жовтня відкладіть планові операції

Медичний гороскоп на ЖОВТЕНЬ

1–3 Місяць уповні. Пильнуйте за кермом. Підвищується аварійна небезпека. Мозок відчуватиме кисневе голодування. Можливі запаморочення. ­Бережіть голову від травм. Не проводьте косметичних операцій на обличчі.

4–5 Бережіть горло. Добре підлягатимуть лікуванню запальні процеси репродуктивних органів. Зачекайте з вагітністю.

6–8 Загостряться бронхо-легеневі хвороби. Не ігноруйте перших ознак застуди. Добре зігрівайтеся після переохолодження. Хворим на остеохондроз і ревматизм варто зайнятися профілактичним лікуванням.

9–10 Подбайте про здорове харчування. Не перевантажуйте шлунка. Лікуйте сколіоз. Стежте за поставою. Протезування і лікування зубів пройде вдало. Підвищується кровоточивість ясен.

11–12 Знижуйте фізичне навантаження. Підвищується артеріальний тиск. Непокоїтимуть аритмія та задишка. Можлива поява носової кровотечі. Важко проходитимуть критичні дні. Приймайте заспокійливі ванни.

13–14 Не провокуйте появи застійних явищ в організмі. Стежте за своєчасним випорожненням кишечника та сечового міхура. Проведіть лікувальне голодування. Займіться корекцією фігури.

15–16 Останній день місячного циклу. Молодик. Не допускайте зневоднення організму. Добре промивайте нирки. Стимулюйте виведення піску з сечогінних шляхів. Відмовтеся від міцних напоїв. Займіться лікуванням ендокринних захворювань.

17–18 Вагітним слід уникати фізичних навантажень. Підвищується небезпека передчасних пологів. Матерям не слід відлучати малюків від грудей. Немовлята складно звикатимуть до нового харчування. Запобігайте харчовим отруєнням.

19–20 Життєвий тонус знижується. Погіршується пам'ять. Повноцінно відпочивайте. Остерігайтеся вивихів і розтягнення зв'язок. Зміцнюйте імунітет. Пропийте вітаміни.

21–23 Більше доглядайте за шкірою. Підберіть нову косметичну лінію, укріпіть нігті. Не звертайтеся до стоматолога. Підвищується крихкість зубної емалі. Знеболювальні діятимуть слабко. Бережіть від травм колінні суглоби.

24–25 Позбудьтеся шкідливих звичок. Не переїдайте. Частіше нагадуватимуть про себе захворювання вен. Розпочинати новий курс ін'єкцій не варто. Уникайте стресів.

26–27 Перевіряйте сумісність препаратів. Можливе висипання на шкірі. Підвищується небезпека появи алергії. Молодим матерям не варто вводити дітям новий прикорм.

28–30 Непокоїтимуть старі травми. Планові операції краще відкласти. Будьте обережні з відкритим вогнем. Остерігайтеся опіків. Вдало пройде корекція зору.

31 Місяць уповні. Загостряться хронічні хвороби. Дотримуйтеся порад лікаря. Гіпертонікам необхідно стежити за самопочуттям. Знижуйте фізичні навантаження. Планові операції бажано перенести.

Зараз ви читаєте новину «28 жовтня відкладіть планові операції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути