Ексклюзиви
понеділок, 01 червня 2020 00:50

16 червня загостряться недуги щитовидки

Медичний гороскоп на червень

1–2 Утворюватимуться пісок і каміння в нирках. Пийте більше води. Не затримуйте сечовиділення. Можливе загострення циститу. Вагітним слід більше відпочивати.

3–4 Відкладіть планові операції. Можуть обернутися великою крововтратою. Важко переноситимете наркоз. Уникайте випадкових статевих контактів.

5–6 Місяць уповні. Місячне затемнення. Знижується імунітет. Організм слабко протистоятиме інфекціям. Не контактуйте з хворими. Складно залишатися спокійними.

7–8 Кісткам не вистачає мінералів. Не відкладайте лікування остеопорозу. Перепад температури страв може зруйнувати зубну емаль.

9–10 Замало фізичної активності. Сходіть у тренажерний зал. Вирушайте в похід. Займіться танцями. Не допускайте різкої зміни кров'яного тиску. Може непокоїти головний біль.

11–13 Відмовтеся від ­важкої та жирної їжі. Налягайте на овочі й фрук­ти. Перевіряйте сумісність ліків і дозування. Зростає ризик появи побічних ефектів.

14–15 Будьте обачні з вогнем. Остерігайтеся опіків. Не сидіть цілий день на пляжі. Відмовтеся від алкоголю. Судини можуть не витримати перепадів тиску.

16–18 Загострюються недуги щитоподібної залози. Діабетики мають дотримуватися дієти. Може порушитися місячний цикл. Відкладіть початок курсу гормональних препаратів.

19–20 Останні дні місячного цик­­лу. Подбайте про легені. Більше гуляйте. Займіться аеробікою. Пограйте в теніс, бадмінтон. Стане в нагоді аромотерапія. Відкладіть операції на органах дихання.

21–23 Сонячне затемнення. Знижується гострота зору. Добре освітлюйте робоче місце. Не читайте перед сном. Лікуйте очі консервативними методами. Оперувати зараз не можна.

24–25 Найвразливіша серцево-судинна система. Уникайте стресів. Знижуйте фізичні навантаження. Кардіологічним хворим треба мати при собі ліки. Частіше турбуватимуть судоми. Будьте обережні на воді.

26–27 Подбайте про органи травлення й здорове харчування. Голодувати у ці дні не можна. Сходіть до стоматолога. Лікування та протезування пройде вдало.

28–29 Догляду потребуватиме шкіра. Захищайте її від сонця. Підберіть нову косметику. Видаляйте мозолі й бородавки. Робіть масаж стоп.

30 Триває затемнення. Непокоїтимуть тривожні передчуття. Складно залишатися спокійним. У старших людей можливе безсоння.

Зараз ви читаєте новину «16 червня загостряться недуги щитовидки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути