Ексклюзиви
понеділок, 30 листопада 2020 00:55

1 грудня погіршиться епідемічна ситуація

МЕДИЧНИЙ ГОРОСКОП НА ГРУДЕНЬ

1 Почастішають респіраторні вірусні інфекції. Погіршується епідемічна обстановка. Підтримайте імунітет. Менше бувайте в людних місцях. Зросте кількість серцево-судинних захворювань. Стежте за артеріальним тиском.

2–4 Ретельно доглядайте шкіру рук і обличчя. Зробіть глибоке очищення, масаж і живильні маски. Сходіть у сауну чи лазню. Відкладіть видалення мозолів. Лікуйте застарілий кашель.

5–6 Вдалий час для протезування й лікування зубів. Обмежте себе в їжі, але не голодуйте. Поєднуйте режим дня з фізичними навантажен­нями.

7–8 Нагадають про себе шлунково-кишкові захворювання. Екзотичні страви можуть спричинити небажані реакції. Масаж стоп підвищить тонус організму. Походіть босоніж.

9–10 Лікуйте риніт і гайморит. Вдало пройде видалення мигдаликів і поліпів. Бережіть нирки. Відмовтеся від алкоголю. Безсольова дієта буде на користь. Пийте воду між прийомами їжі.

11–12 Підвищується плодючість. Запобігайте небажаній вагітності. Почастішає зараження грибком. Тримайте ноги в теплі. Не провокуйте загострення циститу.

13–14 Сонячне затемнення. Знижуватиметься рівень гемоглобіну в крові. Повноцінно харчуйтеся. Хворим на анемію допоможе курс лікування. Швидше втомлюватимуться від роботи очі. Зменшіть навантаження.

15–16 Уваги потребуватиме опорно-рухова система. Не допускайте розвитку сколіозу. Зміцнюйте м'язи спини. Стане гірше людям із низьким артеріальним тиском. Не вживайте тонізуючих напоїв. Збільшуйте фізичну активність.

17–19 Не піднімайте важкого. Незграбний рух може призвести до защемлення нервових закінчень. Перед святами нервова система буде перевантажена. Подбайте про приємні враження.

20–21 Розпочніть загартування. Стимулюйте кровообіг. Багато рухайтеся. Обмежте прийом ліків до мінімуму. Не переїдайте.

22–24 Великий ризик травмуватися. При падінні можливі переломи кісток і вивихи. Почастішають опіки. Непокоїтиме головний біль.

25–26 Підтримайте печінку. Відмовтеся від смаженого, жирного, копченого, гострих приправ. Можливі гормональні порушення й неконтрольовані емоційні реакції. Частіше відпочивайте.

27–29 Епідемічна ситуація залишається складною. Вчасно звертайтеся до лікаря. Починайте день із зарядки. Провітрюйте приміщення. Бережіть суглоби від травм і переохолодження.

30–31 Місяць уповні. Загостряться хронічні недуги. Уникайте стресів. Фізичне перевантаження може спричинити носову кровотечу. Не розпочинайте курс лікування. Частіше гуляйте.

Зараз ви читаєте новину «1 грудня погіршиться епідемічна ситуація». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути