четвер, 03 листопада 2011 16:52

Зрадливі чоловіки дарують квіти і відправляють на курорт

Зрадливі чоловіки дарують квіти і відправляють на курорт

28-річний киянин Андрій шість років у шлюбі. Увесь цей час зраджує своїй дружині. Сім'ю залишати не хоче, тому свої стосунки ретельно приховує від дружини.

"З дівчатами знайомлюсь на сайті знайомств в Інтернеті. Підписуюсь не своїм іменем і не ставлю фотографій. Якщо дівчина не хоче йти, бо не бачить як я виглядаю — тільки тоді надсилаю фото. Взагалі я не соромлюсь того, що одружений і на побачення ходжу з обручкою. Дівчат ніколи не обнімаю, щоб не пахнути їхніми парфумами. Про всяк випадок воджу з собою валік, щоб прибирати волосся. Ним себе очищую і сидіння машини. Після сексу ніколи не йду в душ. Якщо ввечері приїду з роботи, дружина може занюхати, що не пахну природно, а якимось гелями. І геніталії будуть чисті. Це перша підозра, що був явно не на роботі".

"Мобільного дівчатам не залишаю ніколи, щоб не дзвонила о 12-ій ночі, коли я в ліжку з дружиною. Спілкуємось тільки по Інтернету. Зустрічаюсь з ними тільки вдень. Інколи це буває вдома в дівчат або в готелі. О 6-ій вечора я завжди забираю дитину із садочку, поки дружина на роботі. Вихідні проводжу тільки із сім'єю. Тому дружина ні про що не здогадується. Я часто балую її подарунками, квітами, спа-салонами, курортами. Але один раз вона запідозрила. Але тоді винним був я. Був у відрядженні у Львові і підчепив там дівчину. Зняв їй квартиру на місяць. Ну, і телефон мій у неї лишився. І вона почала мені надзвонювати, що в неї гроші залишились. Дружина рознюхала. Я не зізнався і щоб залагодити вину — купив їй машину. Вона так зраділа, що забула за все на світі", - розповів чоловік.

Зараз ви читаєте новину «Зрадливі чоловіки дарують квіти і відправляють на курорт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути