субота, 19 листопада 2022 14:49

"Залишатися у стосунках заради дітей – не ок" – Кацурін відповів на хейт через розлучення з дружиною
4

Український ресторатор Міша Кацурін, який зараз перебуває у відносинах зі співачкою Надею Дорофєєвою, рішуче звернувся до хейтерів, які жорстоко розкритикували його після гучного розриву з першою дружиною Дашею.

Кацуріна жорстко критикували за те, що він нібито кинув жінку з двома маленькими дітьми, хоча "повинен був зберегти шлюб заради сина і дочки". В Instagram ресторатор відповів на засудження з боку хейтерів.

Кацурін відповів, що й справді вважає, що треба докладати зусиль, щоб розлучення не відбулося. Але в його випадку нічого не спрацювало. Тож бути нещасливими батьками й виховувати дітей – неправильно, на його думку.

"У відносинах бувають складні періоди і потрібно сумлінно працювати, щоб фіксити негативне і розвивати позитивне. Психологи приватні, сімейні, спеціальна література, сімейні правила і очікування, 5 мов любові, іграшки, Віпассани (техніка медитації – Gazeta.ua). Треба спробувати все. Я, наприклад, спробував. Але слід бути чесним з собою і вміти зупинитися, коли не працює. Залишатися у відносинах заради дітей – не ок", – написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У нас суперстосунки" ‒ Дантес розповів про Кацуріну та її дітей

Він пояснив, що ваші стосунки з дітьми – це ваші стосунки з дітьми, а стосунки з партнером – це просто різні окремі стосунки.

"Діти значно більше страждають від сумних батьків і їх конфліктів, ніж від розлучених батьків, які змогли побудувати з кимось своє щастя чи бути щасливішими наодинці ніж разом", – зазначив ресторатор.

Ресторатор підкреслив, що важливо, щоб після розлучення і мама, і батько брали рівноцінну участь у житті дітей.

"Навчити чомусь дитину можна тільки, якщо вмієш і практикуєш сам. Батьки, що живуть у нещасливих, безрадісних шлюбах ніколи не навчать своїх дітей радіти життю. До чого я це: хоч щасливі батьки – не дорівнює гарні батьки, але нещасливі батьки – це у будь-якому випадку повний провал", – підкреслив Кацурін.

Михайло Кацурін з дітьми
Фото: instagram.com/misha_katsurin
Михайло Кацурін з донькою
Надя Дорофєєва грається з донькою Кацуріна
Український ресторатор Міша Кацурін, який зараз перебуває у відносинах зі співачкою Надею Дорофєєвою, рішуче звернувся до хейтерів

Український виконавець Володимир Дантес прокоментував нові стосунки своєї колишньої дружини, співачки Наді Дорофєєвої – нещодавно вона зав'язала роман з ресторатором Михайлом Кацуріним.

Дантес зазначив, що зараз він не підтримує жодних стосунків з Кацуріним, який раніше був його другом. Також він зазначив, що для нього роман Дорофєєвої та ресторатора став повною несподіванкою.

Зараз ви читаєте новину «"Залишатися у стосунках заради дітей – не ок" – Кацурін відповів на хейт через розлучення з дружиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути