субота, 12 листопада 2022 15:00

"У нас суперстосунки" ‒ Дантес розповів про Кацуріну та її дітей

"У нас суперстосунки" ‒ Дантес розповів про Кацуріну та її дітей
Український шоумен Володимир Дантес розповів про стосунки з Дашею Кацуріною. Фото: скріншот

Український шоумен Володимир Дантес відверто зізнався, що Даша Кацуріна для нього ‒ неймовірна жінка.

Він вважає бізнесвумен "дарунком долі". Про це Дантес розповів у програмі ЖВЛ.

Зірка не приховує, що Кацуріна йому йому "дуже сильно подобається".

"У нас класні стосунки. Суперстосунки. Але я поки що не хочу про це говорити якось відверто. Вона неймовірна жінка і я радий, що вона є в моєму житті", ‒ сказав Дантес.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дантес назвав два моменти, через які не стримав сльози під час війни

Детально обговорювати стосунки із Кацуріною він поки що не бажає. Каже, що вже має гіркий досвід, коли виставляв особисте життя на показ.

У мережі інколи можна побачити фото Дантеса не лише з Дашею, а й з її дітьми. Із ними у Володимира також склалися гарні стосунки.

"Коли прокидаєшся, а вони тебе обіймають. Ну це ж не твої діти. Я дуже їх люблю, але я не дозволяю собі повністю віддатися їм емоційно. Я повністю під владою що одного, що іншої. Це круто – налагоджувати стосунки. Це неймовірна практика з дітьми. Якщо діти тебе приймають, мені здається, що ти непогана людина", ‒ каже Дантес.

До роману із ним Даша була заміжня за ресторатором та музикантом Мішею Кацуріним. Тоді вони дружили сім'ями із Дантесом та Надею Дорофеєвою. Тепер відомо, що Дорофеєва зустрічається із Кацуріним.

Український виконавець Володимир Дантес прокоментував нові стосунки своєї колишньої дружини, співачки Наді Дорофєєвої – нещодавно вона зав'язала роман з ресторатором Михайлом Кацуріним. Дантес зазначив, що зараз він не підтримує жодних стосунків із Кацуріним, який раніше був його другом. Також він зазначив, що для нього роман Дорофєєвої та ресторатора став повною несподіванкою.

Новий бойфренд співачки 32-річної Надії Дорофєєвої – дизайнер, ресторатор та музикант 34-річний Міша Кацурін засвітив фото оголеної коханої у мережі.

Зараз ви читаєте новину «"У нас суперстосунки" ‒ Дантес розповів про Кацуріну та її дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути