Ексклюзиви
середа, 26 травня 2021 17:43

Закохані з Харкова місяцями ходять зв'язані ланцюгом. Коли знімуть

Харків'яни Олександр Кудлай і Вікторія Пустовітова знімуть ланцюг під час свого весілля. До того часу ходитимуть зв'язані між собою.

Прикуватися одне до одного вирішили на День закоханих 14 лютого. Спершу хотіли його зняти одразу, але вирішили і далі ходити так, розповіли Gazeta.ua

Автор: Лілія Мицко
  Олександр та Вікторія у стосунках уже більше шести років.
Олександр та Вікторія у стосунках уже більше шести років.

Цю подію зафіксували в Книзі рекордів України. Закохані продадуть ланцюг на міжнародному аукціоні. Ціна стартуватиме від $3 млн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кардаш'ян власноруч набила тату коханому

"Ми вирішили прикувати себе знову. Але вже обручками. Так, ми одружуємося. Коли саме ця подія станеться, точно не скажу, але найближчим часом. Триває підготовка до весілля. Обираємо між трьома РАЦСами. В одному з них просто під час церемонії нам знімуть ланцюг болгаркою. В Україні таке відбуватиметься вперше", - розповів Кудлай.

За їхніми словами, до цього рішення прийшли разом під час однієї із розмов. За час, проведений в оковах, часто сварилися, але це в минулому.

Автор: Лілія Мицко
  З ланцюгом пара живе вже три місяці та 12 днів.
З ланцюгом пара живе вже три місяці та 12 днів.

"Бувало таке, що часто сварилися. Постійно перебувати поряд важко, немає особистого простору. Сам факт відсутності свободи пригнічував. Але потім сварки припинилися - мабуть, втомилися. Проте зараз упевнені у своїх стосунках, бо пройшли нелегкий шлях, побороли найважчий етап", - каже Пустовітова.

У стосунках пара вже понад шість років. Переконують, що вже готові до подружнього життя та свідомо робитимуть важливий крок. Дату весілля закохані невдовзі анонсують у соцмережах.

У хлопця скована права рука, а в дівчини - ліва. Для експерименту одяг підготували заздалегідь. У швейному ательє їм вставили в речі блискавки. Така модернізація гардеробу обійшлась в 3 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Закохані з Харкова місяцями ходять зв'язані ланцюгом. Коли знімуть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути