субота, 03 червня 2017 08:35

Ведучий Євробачення 2017 одружиться на власниці одного зі столичних готелів

Ведучий Євробачення 2017 одружиться на власниці одного зі столичних готелів
Олександ Скічко розповів про підготовку до весілля із коханою Єлизаветою Юрушевою. Фото - Instagram

Ведучий "Євробачення 2017" Олександр Скічко готується до весілля. Вже у вересні він одружиться на власниці одного з київських готелів Єлизаветі Юрушевій.

Разом пара живе вже кілька років. Романтичну пропозицію Скічко зробив коханій у січні цього року. Під час відпочинку в Дубаї за вечерею біля співаючих фонтанів поблизу найвищої в світі вежі Бурджхаліфа він подарував коханій обручку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Співачка Анна Сєдакова готується до весілля

"Я у Лізи запитав: "Як ти думаєш, якби я тобі зараз зробив пропозицію, це було б романтично?" Вона відповіла: "Так, звичайно. Такий фонтан, і музика грає". Поки вона відвернулася, я поклав обережно обручку на стіл, а коли Ліза повернула голову, секунди чотири-п'ять вона не розуміла, що відбувається, якщо чесно. Просто дивиться то на мене, то на обручку. А в погляді питання: звідки це і чиє, хтось забув? І тут у неї шок, ну а далі...", - згадав романтичний момент Олександр Скічко, пише "Єдинственная".

Пара вже активно займається підготовкою до весілля. Концепцію і сценарій свята розробляє сам Олександр. А наречена вже придбала весільну сукню і тепер займається пошуком обручок і ідеального костюма для майбутнього чоловіка.

"У мене є картинка мого ідеального весілля, оскільки я бачив їх дуже багато. Тому в плані наповнення, сценарію, сюжету - це більше моє", - розповів Олександр Скічко.

За словами нареченого, на весілля запросять лише найближчих друзів і родичів.

"Для мене головне на весіллі - це гості. У нас не буде величезного весілля. Нормальне українське весілля - два дні точно будемо гуляти", - додав Олександр.

Донька Леоніда Юрушева, одного з найзаможніших людей України, Єлизавета прокоментувала, як поставився до її коханого батько. "Мене батьки вчили з дитинства, що кохання це те, що ми не можемо заробити, купити за гроші, ми не обираємо, у кого закохуємося. Саша дуже шляхетний, гіпервідповідальний, для батьків про такого можна тільки мріяти. Він ведучий на сцені, а вдома - сімейна людина. Тому батько заспокоївся щодо цього", - сказала Єлизавета.

Зараз ви читаєте новину «Ведучий Євробачення 2017 одружиться на власниці одного зі столичних готелів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути