понеділок, 05 грудня 2016 00:25

Донька мільярдера Юрушева прокоментувала свої стосунки з телеведучим

Донька мільярдера Юрушева прокоментувала свої стосунки з телеведучим
bestin.ua

Донька Леоніда Юрушева, одного з найзаможніших людей України, Єлизавета зустрічається з телеведучим Олександром Скічком. Як поставився до її коханого батько, прокоментувала у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Мене батьки вчили з дитинства, що кохання це те, що ми не можемо заробити, купити за гроші, ми не обираємо, у кого закохуємося. Саша дуже шляхетний, гіпервідповідальний, для батьків про такого можна тільки мріяти. Він ведучий на сцені, а вдома - сімейна людина. Тому батько заспокоївся щодо цього", - говорить Єлизавета Юрушева.

Раніше Скічко завпенив, що не боїться, що його називають альфонсом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олександр Скічко прокоментував роман із заможною нареченою

"Я сприймаю її, як людину, в першу чергу. Багато хто думає, що вона дівчина, яка нічого не робить, спить до 12 і вона справжня нероба, тому що у неї багатий батько. Але я знаю її з іншого боку. У мене теж не бідні батьки, я не вважаю себе бідною людиною. Я добре заробляю, купив собі машину, квартиру, у мене все прекрасно і я не бачу проблеми в тому, що у мене може бути заможна наречена", - говорить Олександр Скічко.

Ведучий не проти гучного весілля.

Зараз ви читаєте новину «Донька мільярдера Юрушева прокоментувала свої стосунки з телеведучим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути