субота, 26 травня 2012 11:20

У невінчаних батьків часто сварки у сім'ї, діти хворіють - мольфарка

Автор: Фото з сімейного архіву Магдалени Мочіовскі
  "Не розумію жінок, які йдуть заміж за п'яницю"
"Не розумію жінок, які йдуть заміж за п'яницю"

"У жінці головне духовна краса. Вона може наростити волосся і нігті, наклеїти довші вії, накачати губи, але якщо вона нічого не має в душі, вона пуста і не гарна", - так вважає мольфарка Магдалена Мочіовскі.

У 2010 році вона пройшла у фінал телевізійного проекту "Битва екстрасенсів - 5". Із 33 років приймає пацієнтів. Очищає енергетику людини від приворотів, родових прокльонів, чорної магії.

"Успіх для мене – це успіх в сімейному житті. Якщо в ньому панують гармонія, мир і злагода, тоді буде успіх і в кар'єрі. Будь-який успіх потребує певних жертв. Віддаючись роботі, я менше часу приділяти чоловікові, рідше готую і відпочиваю".

Мольфарка вважає, що свою долю людина може зустріти будь-де.

"Свою долю можна зустріти будь-де. Я з чоловіком познайомилась у тролейбусі, хоча жили в одному будинку. Він за мною спостерігав кілька днів. Пам'ятаю, що зустрілись 1 травня 13 років тому. Він сказав: можна з вами познайомитися? Ви моя сусідка". Три роки зустрічались. Потім побрались. Дуже любимо один одного. Якби тонув корабель і з собою дозволили винести найдорожче, я б лишила усі амулети. Взяла би розарій — чотки, які придбала у Єрусалимі, і фотографію коханої людини. Не хочу без нього вмирати".

Людям, які беруть шлюб, радить вінчатися.

"У невінчаних батьків часто сварки у сім'ї, діти хворіють, стають нещасливими по життю. Якщо життя так склалось, що треба розлучатись, ні в якому випадку не розвінчуйтеся. Це великий гріх, бо давали Богу обітницю, що тільки земля розлучить вас. Біблія не буквар — два рази на неї рука не кладеться".

Кохання називає умінням терпіти один одного протягом життя.

"Не розумію жінок, які йдуть заміж за п'яницю і надіються, що він зміниться. Ніхто не поміняється. Людину треба або прийняти такою, якою вона є, або відпустити. Любити треба за душу. Помиляються ті, що люблять за тіло, бо тіло старіє. Тому чоловіки розлучаються і міняють жінок на молодших. Ще, щоб сім'я була міцною, треба любити і поважати батьків коханих. Не буде щастя у сім'ї, де невістка ненавидить свекруху, а зять — тещу".

Зараз ви читаєте новину «У невінчаних батьків часто сварки у сім'ї, діти хворіють - мольфарка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути