Ексклюзиви
вівторок, 03 квітня 2018 13:30

Суд прийняв рішення у скандалі між Мухарським і Єгоровою

Суд прийняв рішення у скандалі між Мухарським і Єгоровою
Скандал між Мухарським і Єгоровою: суд прийняв рішення. Фото: Без табу

2 квітня завершився судовий процес між колишнім подружжям - актором і музикантом Антіном Мухарським і телеведучою Сніжаною Єгоровою.

Суд щодо суми аліментів на їхніх трьох спільних дітей виграла Сніжана Єгорова. Про це вона повідомила у Facebook.

"2 квітня ми з Катериною Власюк (адвокат телеведучої. – Gazeta.ua) виграли суд щодо захисту прав моїх дітей і відстояли договір між батьками від 2013 року", - написала Єгорова.

Оболонський суд підтвердив суму аліментів на трьох неповнолітніх дітей Мухарського від другого шлюбу у розмірі 24 300 грн. на місяць. Раніше Шевченківський суд призначив аліменти на його доньку Іванну від першого шлюбу у розмірі 3000 грн. Обурений невідповідністю, Антін Мухарський звернувся з відкритим листом до президента Петра Порошенка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мухарський в еміграції підкорює мережі новою піснею

"Може Ваші помічники порадять юриста чи установу, яка роз'яснить мені, чому українські суди призначають абсолютно різні суми утримання на неповнолітніх дітей від одного батька, що живуть в одному й тому ж місті і знаходяться приблизно в однакових житлових та навчальних умовах", - написав Мухарський.

"Таким чином загальна сума аліментів, яку призначили мені українські судові інстанції, становить 27 300 гривень, що зараз перевищує зарплату президента України. Остання, згідно з інформацією, наданою Державним управлінням справами, становить (після вирахування податків) 22540 гривень", - нарікає Антін.

Телевізійні зірки Антін Мухарський і Сніжана Єгорова офіційно розлучилися 16 лютого 2016 року. Чвари між ними тривають із 2014-го. Тоді стало відомо, що Антін покинув родину й живе з мистецтвознавцем Єлизаветою Бєльською. Єгорова звинуватила Мухарського, що той не допомагає утримувати їхніх спільних дітей — Івана, Аріну та Андрія. Майже чотири роки екс-подружжя судиться через ­аліменти на спільних дітей.

2017-го Мухарський записав на відео, як Єгорова не дозволяє йому розмовляти з їхніми дітьми українською мовою.

У лютому 2018-го Мухарський покинув країну і попросив політичного притулку в Європі.

Зараз ви читаєте новину «Суд прийняв рішення у скандалі між Мухарським і Єгоровою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути