Ексклюзиви
вівторок, 27 червня 2017 16:00

Єгорова не дала Мухарському розмовляти з дітьми українською

Телеведуча Сніжана Єгорова не дозволила своєму колишньому чоловікові, акторові і письменникові Антіну Мухарському розмовляти з їхніми дітьми українською мовою.

Сварку з колишньою дружиною актор зняв на відео, після чого опублікував його на особистій сторінці в Facebook.

"Це пекло триває 4 роки. Не вірите? - Подивіться самі. Сьогодні за попередньою домовленістю завітав до дітей. Мене не пустили до них через українську мову. Слова зайві", - написав Мухарський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сніжана Єгорова пустила Антіна Мухарського на півгодини до дітей

Актор прийшов провідати дітей, так як нещодавно все ж домігся від Єгорової можливості зустрічатися з ними. Однак колишня дружина зустріла його на порозі та заборонила говорити в їхньому будинку українською мовою, після чого відбулась суперечка.

"Мої діти розмовляють російською мовою", - заявила Єгорова, на що Мухарський поцікавився, якою ж мовою тоді говорять його діти.

"А у тебе немає дітей", - різко відповіла вона.

Менш ніж за годину відео на сторінці Мухарського в мережі зібрало понад 3 000 переглядів. У коментарях користувачі дискутують про ситуацію і діляться порадами. Багато хто обурений поведінкою і позицією Єгорової.

 

"Брат, давай я тобі розповім. Не на людях. Допоможе. У мене такий же досвід", - написав під постом Мухарського казкар Сашко Лірник.

 

Антін Мухарський, також відомий під сценічним ім'ям Орест Лютий, розповів в соцмережі історію про складні стосунки з колишньою дружиною, телеведучою Сніжаною Єгоровою, яка не дозволяла йому бачитися з дітьми останні 8 місяців. Скандал викликала резонанс в мережі.

Зараз ви читаєте новину «Єгорова не дала Мухарському розмовляти з дітьми українською». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути