вівторок, 16 березня 2021 16:10

Соцмережі створюють проблеми у стосунках

Соцмережі створюють проблеми у стосунках
Одним з небезпечних для відносин чинників є завищені очікування від ставлення. Фото: pixabay

Завдяки соцмережам пари можуть спілкуватися навіть на відстані.

Водночас це може стати й причиною проблем у комунікації між закоханими, пише Cosmo.

Один із небезпечних чинників для стосунків - завищені очікування від ставлення. Можна надивитися в соцмережах на тих, чиї стосунки здаються щасливими, а в реальності навколо рутина. Проблема не в комусь іншому, а в сприйнятті кожним онлайн-комунікації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чого не треба робити на першому побаченні

Також буває, що жінка порівнює свого чоловіка й чоловіка певної блогерки. Іноді це відбувається навіть несвідомо, через що жінки починають змінювати чоловіків для відповідності. Це може спричинити сварки й розрив стосунків.

Через соцмережі пари часто не вміють обговорювати проблеми. Це найпоширеніша причина, чому закохані не вміють вчасно визнавати розбіжності, складні ситуації і вирішувати їх. Виникають недомовленості, нерозуміння і тотальна недовіра одне до одного.

Конфлікт може спричинити й бажання ділитися з підписниками історіями про особисте життя: селфі, милі підписи і смішні сторіз.

Соцмережі породжують невпевненість у собі. В стрічці можна постійно бачити ідеальних дівчат, що викликає почуття власної неповноцінності, розвиваючи невпевненість у собіта стосунках.

Часто розставання стаються через різні цінності. Вони можуть проявлятися в усьому: бажання або небажання мати дітей, вибір житла, віросповідання. Треба з початку стосунків обговорити життєві пріоритети і зрозуміти, чи буде компроміс.

Зараз ви читаєте новину «Соцмережі створюють проблеми у стосунках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути