неділя, 03 березня 2024 04:50

Із яких причин чоловіки покидають жінок - найпоширеніші приклади

Із яких причин чоловіки покидають жінок - найпоширеніші приклади
Якщо стосунки в даний момент кардинально відрізняються від тих, якими вони були спочатку, то це теж може спричинити розрив. Фото: pixabay

Часом буває, що стосунки здаються ідеальними, але в один момент чоловік їх розриває.

Для цього є певні причини, пише Cosmo.

Буває так, що жінка більше не щаслива з чоловіком, він їй не потрібен. Він може відчути це і піти сам. Якщо жінка щиро кохає, слід показати, що вона цінує все, що робить чоловык. Це спонукає його ставати кращим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 правил ідеальних стосунків

Часто розставання стаються через різні цінності. Вони можуть проявлятися в усьому: бажання або небажання мати дітей, вибір житла, віросповідання. Треба з самого початку стосунків обговорити життєві пріоритети і зрозуміти, чи буде компроміс.

Іноді жінки помилково намагаються змінити чоловіка, що також стає причиною розриву. Він відчуває, що жінка намагається зробити з нього того, ким він не є. Треба навчитися давати чоловікові особистий простір, аби він самостійно міг розвивати найкраще в собі.

З емоційно залежними від чоловіка жінками також часто розлучаються. Зазвичай такі стосунки швидко перетворюються на токсичні, і кожен із партнерів зривається. Треба цінувати автономію, розвиватися самостійно, щоб вносити у союз щось нове.

Якщо стосунки в даний момент кардинально відрізняються від тих, якими вони були спочатку, це теж може спричинити розрив.

Тактильний контакт у парі також важливий. Мають бути обійми, будь-які дотики, ніжні поцілунки в щічку. Дослідження американських вчених довели, що обійми стимулюють вироблення гормону радості окситоцину.

Зараз ви читаєте новину «Із яких причин чоловіки покидають жінок - найпоширеніші приклади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути