Ексклюзиви
субота, 24 жовтня 2020 23:46

Що робити, аби чоловік не хотів розривати стосунки

Що робити, аби чоловік не хотів розривати стосунки
Самодостатні та впевнені в собі жінки не вважають, що від них можна піти. Фото: pixabay

Часто жінки відчайдушно намагаються догодити чоловікові, тому що бояться залишитись самими.

Психологиня Олена Шершньова поділилася, як не допустити, щоб чоловік навіть подумав про розставання, передає "Обозреватель".

За її словами, самодостатні та впевнені в собі жінки не вважають, що від них можна піти. А тим більше "кинути", "залишити". Адже вони не річ, не дитина, не домашня тварина. Вони розуміють, що життєві шляхи людей можуть розходитися. І це абсолютно нормально. Коли так відбувається, такі жінки не знецінюють ні себе, ні колишнього партнера, ні всю протилежну стать. Вони вчаться ще більшої адаптивності та любові до себе. Такі жінки просто живуть і радіють життю. Спілкуються з іншими людьми, займаються улюбленою справою, стежать за здоров'ям, пробують нові хобі, подорожують, розвиваються. Вони не зациклюються на тому, чого ще не сталося або взагалі не станеться, тому на них така програма не спрацьовує.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Науковці встановили найкращий вік для одруження

"Так, вони не хотіли б розлучитися з коханою людиною. А ще не хотіли б потрапити під скорочення на роботі. Або щоб будинок постраждав від пожежі. При цьому вони не гортають на дозвіллі трудовий договір й навряд чи ходять на курси пожежної безпеки", – зазначила Шершньова.

Сильні жінки йдуть з відносин, які віджили своє й більше не повертаються до них.

"Якщо кінь здох – вони вчасно з нього злазять. Якщо у чоловіка з'явилася коханка – вони йдуть не до ворожки, а до адвоката. Якщо відносини зжили себе – вони змінюють не білизну в спальні, а своє життя", – підсумувала фахівчиня.

В стосунках більшості пар присутні сварки. Нове дослідження Університету Джорджії показало, що партнери, які часто конфліктують, з більшою ймовірністю зазнають почуття самотності і погіршення фізичного здоров'я. В експерименті використовували дані 250 пар протягом майже 20 років. Пари, які регулярно сварилися на початку свого шлюбу, ймовірно, збережуть цю закономірність з плином часу.

Зараз ви читаєте новину «Що робити, аби чоловік не хотів розривати стосунки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути