Ексклюзиви
неділя, 04 серпня 2024 00:01

Що не варто робити перед виходом з дому: шість помилок

Що не варто робити перед виходом з дому: шість помилок
Шість звичок, від яких варто відмовитися перед виходом з дому Фото: pinterest

Перед виходом з дому важливо уникати певних дій, щоб ваш день розпочався вдало, був максимально продуктивним та без стресу.

Gazeta.ua розповість про шість речей, яких варто остерігатися.

Не дивитися в дзеркало при виході з дому (за винятком наведеного нижче випадку). Це може призвести до того, що ви забудете щось важливе або втратите свою удачу.

Не повертатись у будинок, якщо ви щось забули. Це може призвести до того, що ваша подорож буде невдалою або небезпечною. Якщо ви все-таки вирішили повернутись, то потрібно подивитися в дзеркало і посміятися, щоб зняти негатив.

Не говорити домочадцям, коли повернетесь. Це може призвести до того, що ви не повернетеся або повернетеся з великим запізненням.

Не проходити під сходами, не наступати на тріщини на асфальті, не зустрічати чорних кішок та інших поганих знаків. Це може призвести до того, що ви зіткнетеся з перешкодами чи нещастями в дорозі або на новому місці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подолаєте будь-які труднощі і привабите удачу: в який день тижня найкраще міняти постільну білизну

Не сідати у транспорт поряд із порожнім місцем. Це може призвести до того, що ви будете самотні або нещасливі в коханні.

Не сідати на валізу чи сумку перед від'їздом. Це може призвести до того, що ви довго чекатимете свій транспорт або втратите свій багаж.

Існують помилки при облаштуванні інтер'єру, яких не варто припускатися, щоб житло не виглядало маленьким і тісним. Але крім естетичних аспектів обстановки у квартирі слід враховувати психологічний ефект тих чи інших предметів

Є речі, які не варто тримати у спальні, щоб добре відпочивати та не псувати стосунки зі своєю коханою людиною. Їх за краще винести.

Зараз ви читаєте новину «Що не варто робити перед виходом з дому: шість помилок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути