вівторок, 09 листопада 2021 18:06

Скільки відсотків чоловіків не могли розстібнути бюстгалтер: неочікувані факти
5

В 11-му випуску розважального шоу "Хто зверху" взяли участь актори "Дизель Шоу" Маруся Грицак та Олександр Бережок, співачка Jerry Heil, блогерка Тетяна Корячка, телеведучий Гена Вітер і блогер та ілюзіоніст Микита Голев. Капітанами команд і ведучими проєкту є Сергій Притула та Леся Нікітюк.

У черговому епізоді на "Новому каналі" команди дізнавалися цікаву статистику. Для Gazeta.ua зібрали факти у відсотках про чоловіків і жінок.

Скільки відсотків жінок не хотіли б, щоб їхній коханий став селебріті?

Чоловіча команда назвала 30%. А насправді таких – 72%.

"Є погані новини. Статистика каже, що більше 70% жінок не хотіли б вас, учасники, бачити своїм чоловіком",– пожартував Олександр Педан, який виконує роль пана судді.

Скільки відсотків чоловіків потрапляли в ситуацію, коли дуже довго не могли розстібнути бюстгальтер на дівчині?

Пікантна тема принесла жіночій команді тисячу гривень, оскільки вони відповіли 69%, а статистика показує, що таких 61%. Учасниці "влучили" в допустиму похибку.

В 11-му випуску розважального шоу "Хто зверху" взяли участь актори "Дизель Шоу" Маруся Грицак та Олександр Бережок, співачка Jerry Heil, блогерка Тетяна Корячка, телеведучий Гена Вітер і блогер та ілюзіоніст Микита Голев. Капітанами команд і ведучими проєкту є Сергій Притула та Леся Нікітюк
Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"
У черговому епізоді взяли участь акторка "Дизель Шоу" Маруся Грицак, співачка Jerry Heil і блогерка Тетяна Корячка
Капітанами команд і ведучими проєкту є Сергій Притула та Леся Нікітюк
В 11-му випуску розважального шоу "Хто зверху" взяли участь актори "Дизель Шоу" Маруся Грицак та Олександр Бережок, співачка Jerry Heil, блогерка Тетяна Корячка, телеведучий Гена Вітер і блогер та ілюзіоніст Микита Голев. Капітанами команд і ведучими проєкту є Сергій Притула та Леся Нікітюк
У черговому епізоді взяли участь актор "Дизель Шоу" Олександр Бережок, телеведучий Гена Вітер і блогер та ілюзіоніст Микита Голев

Скільки відсотків жінок першими пропонували новому кавалеру зайнятися сексом?

Голев зізнався, що йому неодноразово поступали пропозиції схожого інтимного характеру. Інші гравці особистих подробиць вирішили не озвучувати. Притула лише почав говорити підводку до відповіді і просто так озвучив 25%. Нікітюк захотіла підставити ведучого, перебила його, зарахувавши цю цифру. І саме вона стала правильною відповіддю.

Скільки відсотків жінок погодилися би приховати серйозний злочин коханого?

64% респонденток готові на такий крок.

Скільки відсотків жінок не змогли б зав'язати стосунки з чоловіком, який неграмотно пише?

Чоловіки припустили, що в інтернеті вже на це ніхто не звертає уваги. Але все одно припустили, що таких – 44%. А правильна відповідь – 71%.

Скільки відсотків чоловіків чистять зуби так, що потім завжди "вигрібають" від дружини за пасту на дзеркалі?

За статистикою таких – 32%.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Діагностика стосунків і агресія в потрібне русло: чому закоханим варто займатися танцями

Скільки відсотків чоловіків не схвалюють татуювання на тілі жінки?

Право дати відповідь жінки передали Корячці, яка має багато візерунків на тілі. Вона припустила, що не сприймають татуювання 15% чоловіків. А насправді ж – 42%.

У черговому випуску ігрового шоу "Хто зверху" продовжують дивувати неочікуваною статистикою про жінок і чоловіків. У 10-му епізоді зіграли актор Тарас Стадницький, гуморист Володимир Жогло, телеведучий Сергій Лиховода, акторка Ганна Гресь, гумористка Анастасія Ткаченко та співачка Наталка Карпа.

Зараз ви читаєте новину «Скільки відсотків чоловіків не могли розстібнути бюстгалтер: неочікувані факти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути