субота, 20 березня 2021 23:46

Руйнуємо стереотипи: чого слід позбутись у стосунках

Руйнуємо стереотипи: чого слід позбутись у стосунках
Треба не забувати, що у кожної пари все індивідуально. Фото: pixabay

Часто у стосунках існують стереотипи, які заважають закоханим бути щасливими, розвивати стосунки і навіть спричиняють розриви.

Втім, є ті стереотипи, котрі можна і треба порушувати, пише Cosmopolitan.

Один з них - спати лише разом. Це може зміцнити стосунки, а може і навпаки. Якщо партнер спить бурхливо, розкидаючи ноги та руки, то ранок після такого сну не буде добрим. Це може спричинити сварку. Щоб їх уникнути, краще або спати окремо, або хоча б під різними ковдрами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловіки звертають увагу на нігті - який колір манікюру їх вабить найбільше

Займатися сексом за розкладом - це також той стереотип, якого потрібно уникати. Чіткий розпорядок інтиму вбиває всю романтику та пристрасть стосунків. Секс – процес, яким потрібно насолоджуватися тоді, коли хочеться.

Ще одна думка про те, що слід створювати комфортне життя для партнера, є хибною. Таке правило не про щасливі стосунки, а про прислужування. Інколи такі жести дійсно можуть бути доречними, але не варто забувати про себе.

Багато хто переконаний, що весілля – обов'язкова точка стосунків. В більшості, суспільство вважає, що навіть зіпсовані стосунки зможе врятувати штам у паспорті. Але статистика свідчить, що весілля – не обов'язковий атрибут щасливого життя і фактично це нічого не змінює.

Треба не забувати, що у кожної пари все індивідуально. Тому питання одруження, купівлі квартири чи народження дітей повинні вирішувати лише обоє закоханих.

Завдяки соцмережам пари можуть спілкуватися навіть на відстані. Водночас це може стати й причиною проблем у комунікації між закоханими. Один із небезпечних чинників для стосунків - завищені очікування від ставлення. Можна надивитися в соцмережах на тих, чиї стосунки здаються щасливими, а в реальності навколо рутина. Проблема не в комусь іншому, а в сприйнятті кожним онлайн-комунікації.



Зараз ви читаєте новину «Руйнуємо стереотипи: чого слід позбутись у стосунках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути