Ексклюзиви
субота, 01 грудня 2012 16:03

Психотерапевт радить чоловікам одружуватись на самотніх жінках, що мають дітей

Психотерапевт радить чоловікам одружуватись на самотніх жінках, що мають дітей
Фото: biznesoblast.com

Потрібна комусь жінка з дитиною? Більшість чоловіків відповідають: "Ні". Причин маса. Від "не хочу ростити чужу дитину, бо на свою грошей нема" до банального "а навіщо мені зайвий клопіт?" Проте дитина не може бути перешкодою для щастя жінки, переконує столичний психотерапевт Валерія Цихоня, 26 років.

"Справді, для чоловіків, які переймаються лише власними інтересами та бажаннями, взяти на себе турботи виховання дитини буде непосильним тягарем, - каже психотерапевт. - Діти та попередній шлюбний досвід розлученої жінки справді можуть бути факторам відсіву безвідповідальних чоловіків, які є легковажними та інфантильними. Таких горе-претендентів можуть лякати обов'язки, для них нецікавий родинний стиль життя. Однак, якщо жінці пощастить зустріти справжнє кохання, заради якого чоловік зможе поступитися власними амбіціями, якщо чоловік зможе здобути симпатію не лише жінки, але й дитини, буде готовий прийняти всю відповідальність за нову сім'ю, матиме щедру винагороду".

Цихоня наводить п'ять аргументів, чому варто одружуватися з розлученою жінкою, яка має дитину.

1. Жінка, що має дитину, більш ніжна та турботлива. Це програма, що реалізується на несвідомому рівні та підкріплена гормональним фоном. Запускає її так званий материнський інстинкт. Не можна стверджувати, що жінки, котрі не народжували, не вміють бути лагідними та не піклуються, але досвід догляду за малечею – унікальний, саме заради дитини ми можемо, а часто і вчимося, жертвувати власним часом, професією, віддавати найкраще. Це відчує на собі і чоловік.

2. Самотні жінки з дітьми більш відповідальні, адже від їх активності залежить доля їх дітей. У них з'являється розуміння того, що вони вже не самі – в них є дитина.

3. Такі жінки більш вправні у побуті. Сучасні панянки не люблять побут. Вони рідко готують, не люблять прибирати. Жінка з дитиною краще знається на домогосподарстві, хоче вона того чи ні. Адже певний час вона прикута до дому на ранніх строках розвитку малюка. Тому розлучена жінка знає, як годувати, прати, вміє прибирати, навіть якщо вона користується допомогою няні або власної матері.

4. Жінка, що попеклася на попередніх стосунках, має шанс зробити для себе "роботу над помилками", і, можливо, сформулювати для себе висновки, а відтак нові стосунки можуть бути більш свідомими та гармонійними.

5. Жінки, що народжували, більш чуттєві. За сексологічною статистикою, великий відсоток жінок починають відчувати оргазм після пологів, це пов'язане з фізіологією, у них підвищується лібідо.

"Зрозуміло, що всі жінки різні: є відповідальні матусі, є більш легковажні, - зазначає Цихоня. - Дані переваги мають пані з традиційно українськими цінностями щастя, кохання та родини".

Зараз ви читаєте новину «Психотерапевт радить чоловікам одружуватись на самотніх жінках, що мають дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути