четвер, 06 грудня 2018 01:35

Пігулка від зради: 5 порад

  Чому відбувається зрада? Ми перестаємо відчувати емоційний зв'язок з партнером.
Чому відбувається зрада? Ми перестаємо відчувати емоційний зв'язок з партнером.

Зрада - це, напевно, найболючіше і образливе, що може статися в парі. Сьогодні є безліч стосунків, які легко і спокійно ставляться до факту сексу партнера ще з кимось - свінгери, поліамори, вільні стосунки та інше. Кожен має право вибирати життя за смаком і сам вирішувати, що для нього прийнятно.

Якщо ми говоримо про традиційні стосунки пари - зрада - фінал відносин. При цьому практично всі намагаються "відстежити процес" - заглянути в його\її телефон, читати смс, адресовані не нам, дізнаватися паролі від пошти, тим самим ще більше відштовхують від себе, пише obozrevatel.com.

Чому відбувається зрада? Ми перестаємо відчувати емоційний зв'язок з партнером. Коли жінка з певною періодичністю відмовляє чоловікові в сексі, чоловік підсвідомо перестає ідентифікувати її як "свою жінку". Якщо жінці не вистачає ласки і уваги, вона стає дратівливою і агресивною, воїном, а не дівчинкою.

 

У кожному з нас з народження закладена безумовна потреба в любові. Дитина тягне до дорослих ручки і просить її обійняти, поцілувати, приголубити. Дорослими, ми "втрачаємо право" так себе вести, але абсолютно не втрачаємо в цьому потребу. Ми всі так само хочемо "на ручки". Потребу уваги, турботи і ласки від коханої людини можна назвати практично базовою, поряд з інстинктами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ревнощі та сварки - 8 міфів про стосунки

А що відбувається зі стандартною парою, рівно через рік спільного життя? Побут. Проблеми. Справи. Нестача часу. Фізична втома. Накопичені образи. Не висловлені бажання. Все більше часу порізно. Все менше поцілунків. Ось вони - провісники майбутньої зради. Не тому що, "вона молодша" або "вона багатша", а тому що ці "нові" люди поки дарують приємні яскраві емоції. Нове тіло - найсильніший афродизіак, який правда дуже швидко минає.

 

Чи можна якось по-іншому? Безумовно. Але для цього доведеться працювати над стосунками, а не просто "плисти за течією". Кілька порад для тих, хто хоче уникнути зради не тотальним контролем (перший шлях до неї), а відсутністю бажання вам зраджувати, тому що вас люблять, цінують і не хочуть робити вам боляче або погано.

Порада 1. У вас завжди має бути час одне для одного. Виділіть 1 вечір на тиждень (хоча б), який ви проводите тільки вдвох. Без дітей, родичів, друзів, колег, собак і т.д. – Тікайте від усіх. У кіно, в кафе, в готель - але тільки вдвох.

Порада 2. Розмовляйте. Не просто обмінюйтеся фразами "Як справи - винеси сміття - що на роботі", а щиро цікавтеся емоційним станом один одного.

Порада 3. Поцілунки і обнімашки. Завжди. Скрізь. Щодня. Вранці прощайтеся поцілунком, ввечері зустрічайтеся поцілунком. Побільше тактильних емоцій.

Порада 4. Балуйте один одного. Подарунки, сюрпризи, компліменти. Не можете спонтанно? Не вмієте вибирати? Заведіть вазочку і кидайте туди записки з вашими бажаннями. Мінімум раз на тиждень робіть один одному сюрпризи.

 

Порада 5. Така ж вазочка, тільки бажання на тему сексу. Ми готові обговорити свої бажання і фантазії десь в чаті з незнайомцями, але не з близькими і коханими - парадокс на межі ідіотизму.

Навчіться говорити про потаємне, втілювати фантазії один одного, грати в рольові ігри, пробувати нові іграшки і переодягатися в нові ролі. Наповніть один одного теплом і любов'ю, ось тоді зрада - це буде не про вашу пару.

Найвірніші дружини і чоловіки, згідно з дослідженнями, живуть в Туреччині і Палестині. Французькі ж соціологи відзначили стабільне зростання любителів "сходити наліво". Наприклад, на початку 1970-х їх налічувалося всього 19%, сьогодні - 53%. У Франції 50% чоловіків зізналися, що постійно зрпджують своїм обраницям. Невірних дружин виявилося менше - 32%. Найчастіше на зраду наважуються чоловіки, які заробляють менше дружини. Цей висновок став результатом 10-річного дослідження, в ході якого соціологи вивчили історії майже 3 тисяч сімей. Таким нехитрим способом чоловіки "карають" своїх дружин за фінансову успішність і намагаються самоствердитися. При цьому заможні дами, навпаки не мають звички зраджувати. Це пов'язано з тим, що таким жінкам доводиться виконувати роль годувальника, яка сама по собі виключає походи "наліво".

Зараз ви читаєте новину «Пігулка від зради: 5 порад». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути