вівторок, 22 серпня 2017 19:56

Нюша на власному весіллі станцювала з Леонардо ді Капріо

Автор: YouTube
  Російська співачка Нюша нарешті вийшла заміж
Російська співачка Нюша нарешті вийшла заміж

Російська співачка Нюша нарешті вийшла заміж. Своє життя вона пов'язала з генеральним радником президента Міжнародної федерації студентського спорту Ігор Сівовим.

"Поїхала в Африку аби відзначити Старий Новий рік. Навіть не уявляла, що ця поїздка так змінить моє життя. Хоча мріяла, щоб Ігор покликав заміж, - каже Нюша.

Пропозицію одружитись Ігор Сівов зробив в Африці.

"У глухому африканському селі пустилися в танок з місцевими жителями. Практично відчули себе аборигенами. Буквально з нізвідки з'явився маленький стільчик. На нього мене посадили і сказали, що зараз відбудеться цікавий місцевий ритуал. Раптово Ігор опустився на одне коліно - і переді мною з'явився крихітний кокос. Верхня частина кокосика прочинилися - і там заблищало кільце з діамантом", - розповідає Нюша.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найрозкішніші наречені сезону

Весілля гуляли на Мальдівах 4 серпня з найближчими родичами та друзями. Розважали гостей голівудські зірки. Спадкоємиця знаменитої династії Періс Хілтон була в ролі ді-джея. На весіллі наречена станцювала з актором Леонардо ді Капріо ,який в той час відпочивав на Мальдівах.

В день весілля наречена змінили два вбрання. На церемонію одягну довгу сукню від бренду "Enteley", другу сукню пошила її подруга від бренду "Diverse Shop".

27 липня син Крістіни Орбакайте і Володимира Преснякова 26-річний Микита Пресняков одружився на своїй коханій Альоні Красновой. Пара розписалася в Московському обласному палаці одружень №1, що в підмосковній Барвисі.

Зараз ви читаєте новину «Нюша на власному весіллі станцювала з Леонардо ді Капріо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути