Ексклюзиви
середа, 23 грудня 2020 23:46

Назвали найбільш вражаючі відкриття вчених про стосунки

Назвали найбільш вражаючі відкриття вчених про стосунки
Ті, хто одружується до 30 років, має нижчий ризик розлучитись. Фото: pixabay

Стосунки між хлопцем і дівчиною стали об'єктом досліджень науковців за останні десятиліття.

Їхні відкриття нерідко допомагають парам побудувати міцні та тривалі романтичні відносини, пишуть 24 Новини.

Наприклад, дослідники з Оклендського університету в Мічигані зробили висновок, що люди з нарцисизмом, макіавеллізмом та психопатією нерідко тримають своїх колишніх біля себе задля користі. Це може бути через секс, гроші, чи інші речі. Найчастіше до такого вдаються чоловіки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали часті причини самотності

Було ще одне відкриття науковців про те, що пари, які розподіляли домашні обов'язки, були більш задоволеними своїми стосунками, ніж ті, в яких усе виконував хтось один.

Вразило й дослідження щодо того, що для чоловіків розлучення може нести смертельну небезпеку в майбутньому. Розлучені та неодружені чоловіки мають вищий рівень смертності і більш схильні до зловживання психоактивними речовинами й до депресії, ніж одружені.

Також було відкриття щодо віку для одруження. Відтак, ті, хто одружується до 30 років, має нижчий ризик розлучитись. Але, якщо одружитись після 32 років, то можливість розлучення зростає на 5%.

Дослідження Інституту Вільямса при Юридичній школі UCLA у 2018 році, в якому вивчали одностатеві і гетеросексуальні пари протягом 12 років, показало, що в одностатевих чоловічих парах найменше шансів розлучитися.

Є декілька правил, яких варто дотримуватись закоханим, якщо вони хочуть поєднати роботу і романтичні стосунки. Однією з них є обговорення планів завчасно, пише Cosmо. Якщо партнери постійно завантажені та не мають можливості в будь-який момент піти на побачення або кудись поїхати, відповідно усі плани потрібно обговорювати заздалегідь.

Зараз ви читаєте новину «Назвали найбільш вражаючі відкриття вчених про стосунки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути