вівторок, 05 березня 2013 15:21

На 8 Березня жінку можна здивувати польотом на повітряній кулі і ванною з шампанським

На 8 Березня жінку можна здивувати польотом на повітряній кулі і ванною з шампанським
Фото: receptukrasotu.blox.ua

Сьогодні здивувати жінку подарунком непросто. Обрати подарунок на 8 Березня - ціла проблема, бо вгодити жінці важко. У цьому переконаний івент-менеджер Вадим Вавелюк. Він займається організацією свят і допомагає клієнтам обирати подарунки.

Як подарунком можна вразити жінку?

"До мене часто звертаються за порадою, як здивувати дружину, чим підняти настрій дівчині чи сестрі, як вразити маму, - каже Вадим Романович. -  Сучасну жінку важко чимось вразити. Подарунок повинен бути несподіваний. Очікувані речі не принесуть стільки вражень і задоволення".

Чого краще не дарувати мамам, подругам, коханим?

"Я не дозволяю дарувати жінкам побутову техніку. Навіть бабусю сковорідка чи м'ясорубка може дуже образити. Не рекомендую дарувати парфуми і засоби гігієни, одяг і біжутерію. Навіть з дорогими прикрасами можна прогадати. Один бізнесмен купив за моєю порадою своїй коханці дорогі срібні сережки. А у неї на срібло алергія. Дівчина образилась, думала, що чоловік на ній зекономив. Коли ціну побачила, заспокоїлась. Пішла у магазин і поміняла на розкішну брошку".

Які подарунки вважаєте недоречними?

"Список безтолкових подарунків дуже довгий. До недоречних відношу лампочку для гаманця, годинник зворотного ходу, підставку для підігріву чаю на робочому столі, подарункову пачку сувенірних грошей, іменний фартух чи прихватки на кухню".

Що порадите чоловікам, які не знають, яким подарунком потішити кохану?

"Якщо не знаєте, що подарувати, не витрачайте гроші на фігню, - радить Вадим. - Краще купити подарунковий сертифікат у бутику, який любить жінка - це може бути магазин косметики, одягу чи взуття. Якщо там ціни на речі від 500 гривень, краще не позоритися і не купувати сертифікат на 50-100 гривень. Це виглядатиме по-жлобськи".

Запропонуйте п'ятірку найоригінальніших подарунків.

"До п'ятірки оригінальних подарунків, крім ванної з шампанського і польоту на повітряній кулі, відношу "Побачення у кіно". За 1,5 тисячі гривень на 1-1,5 години можна замовити кінозал і подивитися фільм удвох. За ці ж гроші на півгодини можна замовити дайвінг з дельфінами або день у спа-готелі з усіма процедурами. Таке побачення кохана не забуде ніколи", - запевняє івент-менеджер.

Скільки доведеться заплатити за політ на повітряній кулі?

"Замовити повітряну кулю на двох у Києві можна за 3-3,5 тисяч гривень, - говорить Вадим. - Найкраще послугу замовляти вранці або ввечері, коли не дуже гаряче. При теперішній морозяній і вітряній погоді такий сюрприз навряд чи вдасться. Політ триває годину. У вартість входять поради та послуги інструктора. Фірма дарує закоханій парі пляшку шампанського, яку можна розпити, коли підніметесь у небо. Найчастіше цю послугу замовляють клієнти, які бажають так ориганільно освідчитися дівчині. Домовлятися з фірмою, яка організовує такі польоти, треба за тиждень. Хоч послуга дорога, але бажаючих її замовити у столиці багато".

Ванну з шампанським на подарунок замовляють часто?

"Дуже рідко, бо задоволення недешеве. Послуга "Ванну з шампанським" обійдеться у 8 тисяч гривень. Щоб наповнити шампанським середню ванну, треба купити 200 пляшок напою. Якщо хочете приготувати таку вану вдома, можна шампанське розбавити з водою. Тоді вистачить 10-12 пляшок шампанського. Зверху на воду можна посипати пелюстки троянд".

Зараз ви читаєте новину «На 8 Березня жінку можна здивувати польотом на повітряній кулі і ванною з шампанським». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути