пʼятниця, 01 грудня 2017 06:42

Любовна історія мільярдера – дівчина сама подзвонила і запросила його на вечерю

Любовна історія мільярдера – дівчина сама подзвонила і запросила його на вечерю

53-річний Джефф Безос, американський підприємець, генеральний директор Amazon.com (найбільша компанія, яка займається продажем товарів і послуг через Інтернет) із дружиною Маккензі живуть уже 24 роки. Вони познайомились у 1993 році, - працювали разом в одній із інвестиційних фірм. Джефф був віце-президентом, Маккензі – аналітиком.

Вона швидко закохалась у колегу і проявила ініціативу перша. 23-річна дівчина запросила Джеффа на вечерю. Через три місяці він зробив їй пропозицію, а вже через півроку – вони одружились.

У компанії їхні кабінети були поряд. "Я весь час чула його неймовірний сміх. Як тут можна не закохатися?" - розповідає Маккензі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яким знакам зодіаку у наступному році світить заміжжя

Джефф говорить, що завжди хотів одружитися на винахідливій дівчині. "Ніхто не знає, що ти маєш на увазі, коли говориш, що шукаєш винахідливу дружину. Якщо я комусь скажу, що мені треба дівчина, яка може витягнути із тюрми у країні третього світу, вони подумають про Росса Перо (політик, кандидат у президенти США. Його участь у виборах 1991 року відібрала голоси у Джорджа Буша-старшого і принесла перемогу Клінтону – Gazeta.ua).

Маккензі стала першою, кому він розповів про свою бізнес-ідею (про створення Amazon.com). Дівчина вразило те, з якою захопливістю і пристрастю розповідає Джефф. У 1994 році вони звільнились і переїхали в Сіетл. Там створили компанію. Маккензі стала її бухгалтером і першим співробітником.

До 1999 року вони жили на зйомній квартирі із одною кімнатою. Сьогодні вони мають 5 будинків у різних штатах Америки.

Маккензі народила Джефу чотирьох дітей, за що він її неймовірно любить і поважає. Друг сім'ї назвав їх "ненормальною" сім'єю, настільки у них все ідеально – у стосунках, у родині, на роботі, вдома. Джефф прокидається дуже рано і їде на роботу, аби ввечері більше часу проводити із сім'єю. Ввечері він сам миє посуд. "Я впевнений, що це найсексуальніша річ із усіх, які я коли-небудь робив", - зізнається він.

У 2017 році Безос став найбагатшою людиною світу. На другому місці у цьому рейтингу - Білл Гейтс. За минулий рік засновник Amazon розбагатів на $ 32,6 млрд.

Зараз ви читаєте новину «Любовна історія мільярдера – дівчина сама подзвонила і запросила його на вечерю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути