пʼятниця, 07 грудня 2018 01:35

Як зріст чоловіка впливає на сімейне життя

  Жінки скептично дивляться на чоловіків невисокого зросту і досить часто відмовляються від стосунків з невисокими чоловіками, хоча останні охоче знайомляться з дівчатами, які вище за них.
Жінки скептично дивляться на чоловіків невисокого зросту і досить часто відмовляються від стосунків з невисокими чоловіками, хоча останні охоче знайомляться з дівчатами, які вище за них.

Низькорослі чоловіки, на думку вчених, є більш відданими чоловіками.

Зріст чоловіка суттєво впливає на схильність до розлучення. Виявляється, низькорослі чоловіки одружуються набагато пізніше більш високих, але при цьому набагато рідше розлучаються. Також відмічено, що невисокі чоловіки частіше одружуються на набагато більш молодих жінок і заробляють більше грошей, ніж їхні дружини, пише korysniporady.com.ua.

Американські вчені проаналізували динаміку доходів американських сімей, починаючи з 1968 року. Вчені вважають, що це є ще підтвердженням того, що невисокі чоловіки компенсують свій низький зріст більш високим заробітком, в той час як високі чоловіки зловживають ставний зовнішністю для залучення жінок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зрозуміти, чого насправді хоче чоловік - 5 секретів

Американські фахівці також встановили, що високі представники сильної статі частіше допомагають своїм дружинам по будинку, на відміну від низькорослих. Крім цього, високі чоловіки вважаються більш успішними і пару собі вони шукають до пари.

Чоловіки невисокого зросту найчастіше борються з трьома проблемами: нестачею жіночої уваги, дискримінацією з боку суспільства і, зрозуміло, заклопотаністю своїм низьким ростом. Зате у таких чоловіків є ті якості, які дівчата цінують особливо високо: вони уважні, вміють слухати і чути, тому прекрасно розбираються в людях. Як правило, у них добре розвинене почуття гумору і гострий розум.

Далеко не всі представники сильної половини людства комплексують, якщо їм доводиться задирати голову, щоб подивитися в очі своїй супутниці. Деякі і зовсім отримують задоволення від даного факту. Чоловіків, які віддають перевагу жінкам вище за себе, можна умовно розділити на три групи. До високих, вони тягнуться з різних причин.

Моя друга мама

Перша група чоловіків сприймає більш високих жінок як мам. Поряд з такою коханою вони відчувають себе спокійно та захищено. Це свого роду затримка, "застрягання" в психосексуальном розвитку, прояв Едіпового комплексу. Однак при взаємній адаптації така пара - більш висока жінка і невисокий чоловік - буде цілком гармонійною і органічною.

Великий приз

Друга група розглядає своїх коханих як трофей. Такі чоловіки, як правило, вибирають не тільки високих жінок, а й, наприклад, великі машини. У цих випадках часто спрацьовує механізм компенсації. У сприйнятті цієї групи чоловіків володіння чимось, на їхню думку, хорошим і яскрава демонстрація цього оточуючим є доказом власної значущості в своїх очах і очах інших людей.

Побачив - і пропав

У третьої групи потяг до високих жінок закріплюється на етапах психосексуального розвитку импрінтінгом. Імпрінтінг - дослівно "відображення", в сексології поєднане з сексуальним збудженням або іншими позитивними емоціями. Імпрінтінг може бути пов'язаний, наприклад, з індивідуальними особливостями - великими грудьми, довгим волоссям, зростом, запахом і т.д. Надалі він може впливати на вибір статевих партнерів в зрілому віці, формуючи індивідуальні переваги. Для представників цієї групи зріст є фетишем, таким, як, наприклад, великі груди або довге волосся. У цих чоловіків може бути нормальна самооцінка і просто відповідні переваги.

Зараз ви читаєте новину «Як зріст чоловіка впливає на сімейне життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути